Dane użytkownika | | | Wypożyczenia | | | Zamówienia | | | Historia wypożyczeń | | | Przedłuż wszystkie | | | Transakcje finansowe |
Pełny widok rekordu
Wybierz format: | Standard | Karta katalogowa | Cytata | Etykiety nazw | Etykiety MARC |
Format | BK |
Etykieta | cam a2200457 i 4500 |
Biblioteka | BWE |
Numer kontr. | vtls001888260 |
Subr Rel | NUKAT |
Czas | 20210413015500.0 |
Dane stałej dług. | 101129s1975 pl a g |000 0 pol c |
Nr syst. | xx001888260 |
Źródło katal. | WA 015/EZ WA 015/EZ KR 119/SWs |
Język | pol eng rus |
HG - osoba | Budzyński, Franciszek ( -2002).. |
Tytuł/odp. | Przemiany i prognozy konsumpcji żywności / Franciszek Wojciech Budzyński. |
Adres wydaw. | Warszawa : Państwowe Wydaw. Naukowe, 1975. |
Opis fiz. | 249, [1] s. : err., il. ; 24 cm. |
Uwagi-bibliogr. | Bibliogr. s. 239-[244]. |
Uwagi | Streszcz. ang., ros. |
HP-temat | Żywienie ocena Polska 1970-2000. |
Image999 | |
Image999 | |
Baza | 01 |
Baza | 01 |
039 9 | 202104130155 VLOAD 202104120225 VLOAD 202103241339 vkps 202103031240 kopamgdy 201011290900 vcbs |
336 | Tekst txt rdacontent |
337 | Bez urządzenia pośredniczącego n rdamedia |
338 | Wolumin nc rdacarrier |
952 | GDY_17 |
956 | KR_119 |
960 | GD_U |
961 | SIEDL_001 |
962 | KR_U |
966 | POZN_004 |
968 | TOR_U |
969 | LUBL_KUL |
970 | WA_015 WA_U |
973 | KAT_001 KAT_U |
975 | LUBL_M |
977 | KR_306 |
978 | OLSZT_003 |
979 | BSTOK_U |
980 | SZCZ_M SZCZ_U |
983 | SZCZYT_001 |
Z30-1 | CEN01 Baza Bibliograficzn BOOK BG CZY Czytelnia 52950 52950 FUW0154417 m K/148/75 p 20040212 02 Na miejscu s 20230518 45 20040212 |
Z30-1 | CEN01 Baza Bibliograficzn BOOK BWE CZY Czytelnia Ogólna 2254/A 2254 BWE0003160 m 20130211 02 Na miejscu 20130211 20130206 |
Z30-1 | CEN01 Baza Bibliograficzn BOOK WHS HIS Historia 21690(KH) 21690 B22342 D 19 20100902 02 Na miejscu k 8.00 |
Nr syst. | 000041525 |
Wybierz format: | Standard | Karta Katalogowa | Cytata | Etykiety nazw | Etykiety MARC |
© 2009 Ex Libris