Katal. Centralny UWB
Zaloguj
Moje konto
Preferencje
Bazy
Nowości w katalogu CEN
Pomoc
Bazy Online
Indeksy
Wyszukaj
Lista wyników
Poprzednie wyszukiwania
Moja e-półka
Wykaz działów
Strona Biblioteki
 
Katal. Centralny UWB - Egzemplarze Powrót do porzedniej strony

Mikrobiologia żywności : pod red. Marii Wojtatowicz, Reginy Stempniewicz, Barbary Żarowskiej.  Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2009. 186 s. : il. ;  25 cm.

Kliknij link ("Zamówienie"), aby złożyć zamówienie na dany egzemplarz.

Wybierz rok Wybierz tom Wybierz podbibliotekę Ukryj wypożyczone egzemplarze
No Previous Page No Next Page

  Opis Status
egzemplarza
Termin
zwrotu
Biblioteka Kolekcja Sygnatura Symbol dzialu Ilość
zamówień
Szczegóły

Na miejscu BIO Czytelnia Biblioteki Instytutu Biologii BIO-15075  579 
Zamówienie
Szczegóły

Wypożycza się 01/04/24 BIO Wypożyczalnia Biblioteki Instytutu Biologii BIO-11606  579 
Zamówienie
Szczegóły

Wypożycza się BIO Wypożyczalnia Biblioteki Instytutu Biologii BIO-11706  579 
Zamówienie
Szczegóły

Wypożycza się BIO Wypożyczalnia Biblioteki Instytutu Biologii BIO-11707  579 
Zamówienie
Szczegóły

Wypożycza się BIO Wypożyczalnia Biblioteki Instytutu Biologii BIO-11708  579 
Zamówienie
Szczegóły

Wypożycza się BIO Wypożyczalnia Biblioteki Instytutu Biologii BIO-14457  579 
Zamówienie
Szczegóły

Wypożycza się BIO Wypożyczalnia Biblioteki Instytutu Biologii BIO-14458  579 
Zamówienie
Szczegóły

Wypożycza się BIO Wypożyczalnia Biblioteki Instytutu Biologii BIO-15074  579 
No Previous Page No Next Page