Katal. Centralny UWB - Egzemplarze |
Mikrobiologia żywności : pod red. Marii Wojtatowicz, Reginy Stempniewicz, Barbary Żarowskiej. Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2009. 186 s. : il. ; 25 cm. |
Kliknij link ("Zamówienie"), aby złożyć zamówienie na dany egzemplarz. |
Opis | Status egzemplarza |
Termin zwrotu |
Biblioteka | Kolekcja | Sygnatura | Symbol dzialu | Ilość zamówień |
|
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Szczegóły |
Na miejscu | BIO | Czytelnia Biblioteki Instytutu Biologii | BIO-15075 | 579 | |||
Zamówienie Szczegóły |
Wypożycza się | 01/04/24 | BIO | Wypożyczalnia Biblioteki Instytutu Biologii | BIO-11606 | 579 | ||
Zamówienie Szczegóły |
Wypożycza się | BIO | Wypożyczalnia Biblioteki Instytutu Biologii | BIO-11706 | 579 | |||
Zamówienie Szczegóły |
Wypożycza się | BIO | Wypożyczalnia Biblioteki Instytutu Biologii | BIO-11707 | 579 | |||
Zamówienie Szczegóły |
Wypożycza się | BIO | Wypożyczalnia Biblioteki Instytutu Biologii | BIO-11708 | 579 | |||
Zamówienie Szczegóły |
Wypożycza się | BIO | Wypożyczalnia Biblioteki Instytutu Biologii | BIO-14457 | 579 | |||
Zamówienie Szczegóły |
Wypożycza się | BIO | Wypożyczalnia Biblioteki Instytutu Biologii | BIO-14458 | 579 | |||
Zamówienie Szczegóły |
Wypożycza się | BIO | Wypożyczalnia Biblioteki Instytutu Biologii | BIO-15074 | 579 |
© 2009 Ex Libris