Katal. Centralny UWB - Egzemplarze |
Bartoszek-Pączkowska, Agnieszka.: Chemia żywności : T. 2, pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk ; autorzy: Agnieszka Bartoszek, Joanna Cyprys, Kazimierz Dąbrowski, Magdalena Doraczyńska, Henryk Jeleń, Danuta Kołożyn-Krajewska, Barbara Kusznierewicz, Anna Lewandowska, Beata Plutowska, Antoni Rutkowski, Izabela Sinkiewicz, Robert Tylingo, Iwona Wawer, Barbara Wróblewska. Warszawa : Wydawnictwo WNT, 2015. XIV, 327, [1] s. : il. ; 24 cm. |
Okladka |
Okladka |
Okladka |
Okladka |
Pokaz |
Kliknij link ("Zamówienie"), aby złożyć zamówienie na dany egzemplarz. |
Opis | Status egzemplarza |
Termin zwrotu |
Biblioteka | Kolekcja | Sygnatura | Symbol dzialu | Ilość zamówień |
|
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Szczegóły |
Na miejscu | BIC | Czytelnia | 5875 | 664:54 |
© 2009 Ex Libris