Katal. Centralny UWB - Egzemplarze |
Molenda, Jerzy (1940- )..: Mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego / Jerzy Molenda. Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, cop. 2010. 338, [1] s. : il. ; 24 cm. |
Kliknij link ("Zamówienie"), aby złożyć zamówienie na dany egzemplarz. |
Opis | Status egzemplarza |
Termin zwrotu |
Biblioteka | Kolekcja | Sygnatura | Symbol dzialu | Ilość zamówień |
|
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Szczegóły |
Na miejscu | BIO | Czytelnia Biblioteki Instytutu Biologii | BIO-15078 | 579 | |||
Zamówienie Szczegóły |
Wypożycza się | BIO | Wypożyczalnia Biblioteki Instytutu Biologii | BIO-14139 | 579 | |||
Zamówienie Szczegóły |
Wypożycza się | BIO | Wypożyczalnia Biblioteki Instytutu Biologii | BIO-15077 | 579 | |||
Zamówienie Szczegóły |
Wypożycza się | BIO | Wypożyczalnia Biblioteki Instytutu Biologii | BIO-15076 | 579 |
© 2009 Ex Libris