Katal. Centralny UWB - Egzemplarze |
Wybrane zagadnienia z mikrobiologii żywności / pod red. Stanisława Błażejaka i Iwony Gientki ; [aut. Stanisław Błażejak et al.]. Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2010. 120 s., [11] s. tabl. kolor. : il. ; 24 cm. |
Kliknij link ("Zamówienie"), aby złożyć zamówienie na dany egzemplarz. |
Opis | Status egzemplarza |
Termin zwrotu |
Biblioteka | Kolekcja | Sygnatura | Symbol dzialu | Ilość zamówień |
|
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Szczegóły |
Na miejscu | BIO | Czytelnia Biblioteki Instytutu Biologii | BIO-13751 | 579 | |||
Zamówienie Szczegóły |
Wypożycza się | BIO | Wypożyczalnia Biblioteki Instytutu Biologii | BIO-13593 | 579 |
© 2009 Ex Libris