Katal. Centralny UWB
Zaloguj
Moje konto
Preferencje
Bazy
Nowości w katalogu CEN
Pomoc
Bazy Online
Indeksy
Wyszukaj
Lista wyników
Poprzednie wyszukiwania
Moja e-półka
Wykaz działów
Strona Biblioteki
 
Katal. Centralny UWB - Egzemplarze Powrót do porzedniej strony

Znamirowska, Agata.:  Wartość rzeźna, jakość mięsa i tłuszczu chłodzonego i mrożonego oraz poziom akumulacji związków toksycznych w zależności od wieku koni / Agata Znamirowska ; Uniwersytet Rzeszowski. Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego.  Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2005. 91 s. : il. ;  24 cm.

Kliknij link ("Zamówienie"), aby złożyć zamówienie na dany egzemplarz.

Wybierz rok Wybierz tom Wybierz podbibliotekę Ukryj wypożyczone egzemplarze
No Previous Page No Next Page

  Opis Status
egzemplarza
Termin
zwrotu
Biblioteka Kolekcja Sygnatura Symbol dzialu Ilość
zamówień
Szczegóły

Na miejscu BIC Czytelnia 5198  57/59 
No Previous Page No Next Page