Katal. Centralny UWB - Egzemplarze |
Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności : pod red. Jerzego Dziuby i Łucji Fornal ; aut. Włodzimierz Bednarski [et al.]. Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2009. 476, [4] s. : il. ; 25 cm. |
Okladka |
Kliknij link ("Zamówienie"), aby złożyć zamówienie na dany egzemplarz. |
Opis | Status egzemplarza |
Termin zwrotu |
Biblioteka | Kolekcja | Sygnatura | Symbol dzialu | Ilość zamówień |
|
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Zamówienie Szczegóły |
Wypożycza się | BG | Wypożyczalnia | 343633 | |
|||
Zamówienie Szczegóły |
Wypożycza się | BG | Wypożyczalnia | 379822 | |
|||
Zamówienie Szczegóły |
Wypożycza się | BG | Wypożyczalnia | 379823 | |
|||
Zamówienie Szczegóły |
Wypożycza się | BG | Wypożyczalnia | 319637 | |
© 2009 Ex Libris