Katal. Centralny UWB - Egzemplarze |
Chemia żywności : T. 3, pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Ewa Babicz-Zielińska [et al.]. Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2007. 246 s. : il. ; 24 cm. |
Kliknij link ("Zamówienie"), aby złożyć zamówienie na dany egzemplarz. |
Opis | Status egzemplarza |
Termin zwrotu |
Biblioteka | Kolekcja | Sygnatura | Symbol dzialu | Ilość zamówień |
|
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Zamówienie Szczegóły |
Wypożycza się | BIO | Wypożyczalnia Biblioteki Instytutu Biologii | BIO-9630 | 577 | |||
Zamówienie Szczegóły |
Wypożycza się | BIO | Wypożyczalnia Biblioteki Instytutu Biologii | BIO-14725 | 577 |
© 2009 Ex Libris