Katal. Centralny UWB - Egzemplarze |
Chemia żywności : pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; [aut.] Ewa Babicz-Zielińska [et al.]. Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2002. 578 s. : rys., wykr. ; 24 cm. |
Kliknij link ("Zamówienie"), aby złożyć zamówienie na dany egzemplarz. |
Opis | Status egzemplarza |
Termin zwrotu |
Biblioteka | Kolekcja | Sygnatura | Symbol dzialu | Ilość zamówień |
|
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Szczegóły |
Na miejscu | BIO | Czytelnia Biblioteki Instytutu Biologii | BIO-7433 | 577 | |||
Zamówienie Szczegóły |
Wypożycza się | BIO | Wypożyczalnia Biblioteki Instytutu Biologii | BIO-8098 | 577 | |||
Zamówienie Szczegóły |
Wypożycza się | BIO | Wypożyczalnia Biblioteki Instytutu Biologii | BIO-8097 | 577 |
© 2009 Ex Libris