Wybrane rekordy: | Wybrany widok | | | Zapisz/wyślij | | | Utwórz podzestaw | | | Zapisz na serwerze | | | Filtr | ||||
Cały zestaw: | Zaznacz wszystko | | | Odznacz | | | Waga słów | | | Zawęź | | | Dodaj do Mojej e-półki | | |
nazw osobowych | Poprzedni | Pierzgalski, Michał. |
Bieżący | Pierzynka, Patrycja. | |
Następny | Pierzynowski, Stanisław (1937- ). |
Rekordy 1 - 2 z 2 (maksymalna ilość wyświetlonych i sortowanych rekordów to 6000) | ||
|
||
![]() ![]() |
# | Autor | Tytuł | Rok wyd. | Lokalizacja [?] | Artykuł w: | Pełny tekst | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Pierzynka, Patrycja. Autor | Kulinaria w służbie dydaktycznej : lekcje języka polskiego ze smakiem albo celebrowanie wspólnoty / Patrycja Pierzynka. | 2019 | BG( 2/ 0) |
(Nie)smak w tekstach kultury XIX-XXI wieku : nie tylko o kulturze jedzenia i picia Strony 22-32 | ||
2 | Pierzynka, Patrycja. Autor | Z Nowolipek do Portofino: o "przeprowadzce” kwestii kobiecych z dwudziestolecia do współczesności / Patrycja Pierzynka. | 2018 | BG( 37/ 0) |
Annales Universitatis Paedagogicae Cracoviensis. Studia de Cultura 10,2 (2018), strony 149-160 |
© 2009 Ex Libris