Informujemy, że od dnia 11 marca 2025 r. wszystkie książki wydane do 1939 r. z zasobów Biblioteki Humanistyczno Społecznej im. Andrzeja Wyczańskiego (WHS) dostępne są wyłącznie w czytelni Biblioteki Głównej (ul. Ciołkowskiego 1R, kampus Uniwersytetu w Białymstoku).
 
Katal. Centralny UWB
Zaloguj
Moje konto
Preferencje
Bazy
Nowości w katalogu CEN
Pomoc
Bazy Online
Indeksy
Wyszukaj
Lista wyników
Poprzednie wyszukiwania
Moja e-półka
Wykaz działów
Strona Biblioteki
 

Katal. Centralny UWB - Lista haseł

Roszkowski, Wojciech.
Nr systemowy 000328079
Hasło Roszkowski, Wojciech.
Termin odrzucony Roszkowski, Wojciech Franciszek Roszkowski, Wojciech
Uwagi Prof., technologia żywności; żywienie człowieka.

Rekord 1 - 8 z 8
No Previous Page No Next Page
# Hasło
1 Ekologiczne aspekty żywienia człowieka / Jan Gawęcki, Wojciech Roszkowski.  2015.
2 Podstawy nauki o żywieniu człowieka : przewodnik do ćwiczeń / pod red. Wojciecha Roszkowskiego ; [aut. Anna Brzozowska et al.].  2005.
3 Tabele składu produktów spożywczych i normy żywieniowe jako narzędzia w racjonalizacji żywienia.  2015.
4 Zastosowanie epidemiologii w badaniach żywieniowych : przewodnik do ćwiczeń / Barbara Pietruszka, Hanna Roszkowska, Wojciech Roszkowski.  2001.
5 Żywienie człowieka a zdrowie publiczne. 3 / red. nauk.: Jan Gawęcki, Wojciech Roszkowski ; aut.: Jerzy Bertrandt [et al.].  2012.
6 Żywienie człowieka a zdrowie publiczne. 3 / redaktorzy naukowi Jan Gawęcki, Wojciech F. Roszkowski ; autorzy: Joanna Bajerska [i 48 pozostałych].  2023.
7 Żywienie człowieka a zdrowie publiczne. 3 / redaktorzy naukowi Jan Gawęcki, Wojciech F. Roszkowski ; autorzy: Joanna Bajerska [i 48 pozostałych].  2023.
8 Żywienie osób starszych.  2022.
No Previous Page No Next Page