Wybrane rekordy: | Wybrany widok | | | Zapisz/wyślij | | | Utwórz podzestaw | | | Zapisz na serwerze | | | Filtr | ||||
Cały zestaw: | Zaznacz wszystko | | | Odznacz | | | Waga słów | | | Zawęź | | | Dodaj do Mojej e-półki | | |
Hasło przedmiotowe | Poprzedni | Warzywa -- zawartość ołowiu. |
Bieżący | Warzywnictwo. | |
Następny | Warzywnictwo -- podręczniki akademickie. |
Rekordy 1 - 1 z 1 (maksymalna ilość wyświetlonych i sortowanych rekordów to 6000) | ||
|
||
# | Autor | Tytuł | Rok wyd. | Lokalizacja [?] | Artykuł w: | Pełny tekst | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Proekologiczne metody produkcji warzyw = Pro-ecological methods of vegetable production / [kom. red. Romualda Jabłońska-Ceglarek et al ; Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Rolniczych, Leśnych | 1999 | BIO( 1/ 0) |
© 2009 Ex Libris