Wybrane rekordy: | Wybrany widok | | | Zapisz/wyślij | | | Utwórz podzestaw | | | Zapisz na serwerze | | | Filtr | ||||
Cały zestaw: | Zaznacz wszystko | | | Odznacz | | | Waga słów | | | Zawęź | | | Dodaj do Mojej e-półki | | |
nazw osobowych | Poprzedni | Czapski, Jan Ansgary (1699-1742). |
Bieżący | Czapski, Janusz (1946- ). | |
Następny | Czapski, Józef (1896-1993). |
Rekordy 1 - 3 z 3 (maksymalna ilość wyświetlonych i sortowanych rekordów to 6000) | ||
|
||
![]() ![]() |
# | Autor | Tytuł | Rok wyd. | Lokalizacja [?] | Artykuł w: | Pełny tekst | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Kompendium wiedzy o żywności, żywieniu i zdrowiu : praca zbiorowa / pod red. Jana Gawęckiego i Teresy Mossor-Pietraszewskiej ; aut. Janusz Czapski [et al.]. | 2004 | BG( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
2 | Kidoń, Marcin. Autor | Wpływ obróbki miazgi na uzysk soku tłoczonego z marchwi purpurowej / Marcin Kidoń, Janusz Czapski. | 2011 | BIO( 1/ 0) |
Wybrane problemy inżynierii żywności Strony 111-118 | ||
3 | Czapski, Janusz (1946- ).. | Wpływ wybranych czynników na stabilność betacyjanów w soku buraka ćwikłowego / Janusz Czapski. | 1988 | BG( 1/ 0) |
© 2009 Ex Libris