Informujemy, że od dnia 11 marca 2025 r. wszystkie książki wydane do 1939 r. z zasobów Biblioteki Humanistyczno Społecznej im. Andrzeja Wyczańskiego (WHS) dostępne są wyłącznie w czytelni Biblioteki Głównej (ul. Ciołkowskiego 1R, kampus Uniwersytetu w Białymstoku).
 
Katal. Centralny UWB
Zaloguj
Moje konto
Preferencje
Bazy
Nowości w katalogu CEN
Pomoc
Bazy Online
Indeksy
Wyszukaj
Lista wyników
Poprzednie wyszukiwania
Moja e-półka
Wykaz działów
Strona Biblioteki
 

Katal. Centralny UWB - Lista haseł

Adamczak, Marek.
Nr systemowy 000110140
Hasło Adamczak, Marek.

Rekord 1 - 7 z 7
No Previous Page No Next Page
# Hasło
1 Biotechnologia żywności.  2015.
2 Biotechnologia żywności : praca zbiorowa / pod red. Włodzimierza Bednarskiego, Arnolda Repsa ; [aut.: Marek Adamczak et al.].  2013.
3 Biotechnologia żywności : praca zbiorowa / pod red. Włodzimierza Bednarskiego, Arnolda Repsa ; [aut.: Marek Adamczak et al.].  2003.
4 Biotechnologia żywności : praca zbiorowa / pod redakcją Włodzimierza Bednarskiego, Arnolda Repsa ; autorzy: Marek Adamczak, Andrzej Babuchowski, Włodzimierz Bednarski, Lucjan Jędrychowski, Jadwiga Kowalewska-Piontas, Jacek Leman, Arnold Reps, Anna Sałek, Tomasz Twardowski, Wiesław Wzorek.  2017.
5 Podstawy biotechnologii przemysłowej : praca zbiorowa / pod red. Włodzimierza Bednarskiego i Jana Fiedurka ; aut. Marek Adamczak [et al.].  2007.
6 Podstawy biotechnologii przemysłowej : praca zbiorowa / pod redakcją Włodzimierza Bednarskiego i Jana Fiedurka ; autorzy Marek Adamczak, Włodzimierz Bednarski, Jan Fiedurek, R. Gawroński, Jacek Leman, Krzysztof W. Szewczyk.  2017.
7 Podstawy biotechnologii przemysłowej : praca zbiorowa / pod redakcją Włodzimierza Bednarskiego i Jana Fiedurka ; autorzy Marek Adamczak, Włodzimierz Bednarski, Jan Fiedurek, R. Gawroński, Jacek Leman, Krzysztof W. Szewczyk.  2012.
No Previous Page No Next Page