Wybrane rekordy: | Wybrany widok | | | Zapisz/wyślij | | | Utwórz podzestaw | | | Zapisz na serwerze | | | Filtr | ||||
Cały zestaw: | Zaznacz wszystko | | | Odznacz | | | Waga słów | | | Zawęź | | | Dodaj do Mojej e-półki | | |
nazw osobowych | Poprzedni | Zmak, Jasna (1984- ). |
Bieżący | Zmarlicki, Stanisław. | |
Następny | Zmarz, Wojciech. |
Rekordy 1 - 3 z 3 (maksymalna ilość wyświetlonych i sortowanych rekordów to 6000) | ||
|
||
![]() ![]() |
# | Autor | Tytuł | Rok wyd. | Lokalizacja [?] | Artykuł w: | Pełny tekst | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Przegląd i analiza krajowych badań w dziedzinie technologii i chemii żywności w latach 1981-1985 / [kom. red. Nina Baryłko-Pikielna, Stanisław Zmarlicki, Maria Łapińska-Hanftwurcel]. | 1989 | BIO( 1/ 0) |
||||
2 | Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974).. | Zarys chemii i technologii mleczarstwa. T. 2, Masło / Eugeniusz Pijanowski, Stanisław Zmarlicki. | 1985 | BIC( 1/ 0) |
|||
3 | Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974).. | Zarys chemii i technologii mleczarstwa. T. 1, Mleko surowe, mleko spożywcze, konserwy mleczne / Eugeniusz Pijanowski. | 1984 | BIC( 1/ 0) |
© 2009 Ex Libris