Informujemy, że od dnia 11 marca 2025 r. wszystkie książki wydane do 1939 r. z zasobów Biblioteki Humanistyczno Społecznej im. Andrzeja Wyczańskiego (WHS) dostępne są wyłącznie w czytelni Biblioteki Głównej (ul. Ciołkowskiego 1R, kampus Uniwersytetu w Białymstoku).
 
Katal. Centralny UWB
Zaloguj
Moje konto
Preferencje
Bazy
Nowości w katalogu CEN
Pomoc
Bazy Online
Indeksy
Wyszukaj
Lista wyników
Poprzednie wyszukiwania
Moja e-półka
Wykaz działów
Strona Biblioteki
 
  Wybrane rekordy:  Wybrany widok  |  Zapisz/wyślij  |  Utwórz podzestaw  |  Zapisz na serwerze  |  Filtr  
  Cały zestaw:  Zaznacz wszystko  |  Odznacz  |  Waga słów  |  Zawęź  |  Dodaj do Mojej e-półki  |   


nazw osobowych Poprzedni Zmak, Jasna (1984- ).
Bieżący Zmarlicki, Stanisław.
Następny Zmarz, Wojciech.

Wyniki dla Zmarlicki, Stanisław.; sortowanie wg tytułu, potem roku
Opcje sortowania: autora, potem rautora, potem rroku, potem autroku, potem autautora, potem ttytułu, potem tytułu, potemroku, potem tytsygn. potem rokart. potem tyt.
Opcje formatowania :  Ustaw format 951 dla zestawu rekordów 951 Ustaw format 951 dla zestawu rekordów 952 Ustaw format widok skrócony-tabela dla zestawu rekordów 953 Ustaw format 953 dla zestawu rekordów Widok skrócony-tabela
Rekordy 1 - 3 z 3 (maksymalna ilość wyświetlonych i sortowanych rekordów to 6000)  

 
 
No Previous Page   No Next Page
#
Autor Tytuł Rok wyd. Lokalizacja   [?] Artykuł w: Pełny tekst
1

Przegląd i analiza krajowych badań w dziedzinie technologii i chemii żywności w latach 1981-1985 / [kom. red. Nina Baryłko-Pikielna, Stanisław Zmarlicki, Maria Łapińska-Hanftwurcel]. 1989 BIO( 1/ 0)

2
Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974).. Zarys chemii i technologii mleczarstwa. T. 2, Masło / Eugeniusz Pijanowski, Stanisław Zmarlicki. 1985 BIC( 1/ 0)

3
Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974).. Zarys chemii i technologii mleczarstwa. T. 1, Mleko surowe, mleko spożywcze, konserwy mleczne / Eugeniusz Pijanowski. 1984 BIC( 1/ 0)

No Previous Page No Next Page

Możesz korygować swoje wyszukiwanie:

Wybierz bazę: