Wybrane rekordy: | Wybrany widok | | | Zapisz/wyślij | | | Utwórz podzestaw | | | Zapisz na serwerze | | | Filtr | ||||
Cały zestaw: | Zaznacz wszystko | | | Odznacz | | | Waga słów | | | Zawęź | | | Dodaj do Mojej e-półki | | |
Hasło przedmiotowe | Poprzedni | Warzywa -- szkodniki -- wydawnictwa ilustrowane. |
Bieżący | Warzywa -- zawartość ołowiu. | |
Następny | Warzywnictwo. |
Rekordy 1 - 2 z 2 (maksymalna ilość wyświetlonych i sortowanych rekordów to 6000) | ||
|
||
# | Autor | Tytuł | Rok wyd. | Lokalizacja [?] | Artykuł w: | Pełny tekst | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Gawęda, Maria (1949- ).. | Rola niektórych składników podłoża w ograniczaniu kumulacji ołowiu przez wybrane gatunki warzyw korzeniowych i liściowych oraz ich znaczenie dla zachowania wartości biologicznej roślin / | 1998 | BG( 1/ 0) |
|||
2 | Prace z zakresu towaroznawstwa spożywczego / redaktor naukowy zeszytu Marian Cichoń. | 1989 | BG( 2/ 0) |
© 2009 Ex Libris