Wybrane rekordy: | Wybrany widok | | | Zapisz/wyślij | | | Utwórz podzestaw | | | Zapisz na serwerze | | | Filtr | ||||
Cały zestaw: | Zaznacz wszystko | | | Odznacz | | | Waga słów | | | Zawęź | | | Dodaj do Mojej e-półki | | |
Hasło przedmiotowe | Poprzedni | Diesterweg, Friedrich Adolph Wilhelm (1790-1866) -- wpływ. |
Bieżący | Dieta. | |
Następny | Dieta -- aspekt moralny. |
Rekordy 1 - 4 z 4 (maksymalna ilość wyświetlonych i sortowanych rekordów to 6000) | ||
|
||
# | Autor | Tytuł | Rok wyd. | Lokalizacja [?] | Artykuł w: | Pełny tekst | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Hasik, Jan Marian (1922-2001).. | Normy zapotrzebowania na białko w świetle badań metabolicznych / Jan Hasik, Lech Hryniewiecki ; Polska Akademia Nauk. Wydział Nauk Medycznych. | 1991 | BG( 1/ 0) |
|||
2 | Połeć, Roman. Autor | Dieta łatwo strawna / Roman Połeć, Zofia Zawistowska. | 1985 | BPP( 1/ 0) |
|||
3 | Szewczyński, Jerzy. Autor | Higiena żywienia : podręcznik dla średnich szkół medycznych / Jerzy Szewczyński, Zdzisława Skrodzka. | 1977 | BG( 1/ 0) |
|||
4 | Starzyńska, Feliksa. | Harcerska kuchnia / Feliksa Starzyńska, Marianna Głowińska. | 1972 | BPP( 2/ 0) |
© 2009 Ex Libris