Biblioteka funkcjonuje w nowych lokalizacjach:
ul. Akademicka 2 oraz ul. Ciołkowskiego 1K (Kampus UwB) - więcej informacji na stronie głównej Biblioteki Uniwersyteckiej.

 
Katal. Centralny UWB
Zaloguj
Moje konto
Preferencje
Bazy
Nowości w katalogu CEN
Pomoc
Bazy Online
Indeksy
Wyszukaj
Lista wyników
Poprzednie wyszukiwania
Moja e-półka
Wykaz działów
Strona Biblioteki
 
  Wybrane rekordy:  Wybrany widok  |  Zapisz/wyślij  |  Utwórz podzestaw  |  Zapisz na serwerze  |  Filtr  
  Cały zestaw:  Zaznacz wszystko  |  Odznacz  |  Waga słów  |  Zawęź  |  Dodaj do Mojej e-półki  |   


Wyniki dla Wolny dostęp= "66" ADJ; sortowanie wg roku, potem autora
Opcje sortowania: autora, potem rautora, potem r roku, potem autroku, potem autautora, potem ttytułu, potemtytułu, potemroku, potem tytsygn. potem rokart. potem tyt.
Opcje formatowania :  Ustaw format 951 dla zestawu rekordów 951 Ustaw format 951 dla zestawu rekordów 952 Ustaw format widok skrócony-tabela dla zestawu rekordów 953 Ustaw format 953 dla zestawu rekordów Widok skrócony-tabela
Rekordy 1 - 99 z 306 (maksymalna ilość wyświetlonych i sortowanych rekordów to 6000)  

 
 
No Previous Page   Next Page
#
Autor Tytuł Rok wyd. Lokalizacja   [?] Artykuł w: Symbol działu Pełny tekst
1
Trzaska, Maria. Autor Nanomateriały w budownictwie i architekturze / Maria Trzaska, Zdzisław Trzaska. 2019 BIC( 1/ 0)


2
Caruso, Giorgia. Autor Chemia materiałów opakowaniowych / Giorgia Caruso, Luciana Bolzoni, Caterina Barone, Izabela Steinka, Salvatore Parisi, Angela Montanari ; przekład: Agnieszka Błaszczak. 2017 BG( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


3

Food forensics : stable isotopes as a guide to authenticity and origin / editors James Francis Carter, Lesley Ann Chesson. 2017 BIC( 1/ 0)


4

Food authentication : management, analysis and regulation / edited by Constantinos A. Georgiou and Georgios P. Danezis. 2017 BIC( 1/ 0)


5
Laganà, Pasqualina. Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności / Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [pr 2017 BG( 1/ 0)
BIO( 2/ 1)
BIC( 1/ 0)


6

Chemia żywności : praca zbiorowa. 1, Główne składniki żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk. 2017 BIC( 1/ 0)


7

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk. 2017 BIC( 1/ 0)


8

Drewno w energetyce / redakcja naukowa Mateusz Szubel, Wojciech Goryl. 2017 BIC( 1/ 0)


9

Jakość żywności - teraźniejszość i przyszłość / redakcja naukowa Anna Augustyńska-Prejsnar, Czesław Puchalski. 2016 BG( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


10
Babicz-Zielińska, Ewa. Sensoryczna ocena jakości żywności / Ewa Babicz-Zielińska, Agnieszka Rybowska, Wiesława Obniska. 2016 BIC( 1/ 0)


11
Ehrenstein, Gottfried W. (1937- ).. Materiały polimerowe : struktura, właściwości, zastosowanie / Gottfried W. Ehrenstein, Żaneta Brocka-Krzemińska. 2016 BG( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


12

Wybrane zagadnienia z analizy żywności i żywienia człowieka / pod red. Haliny Grajety.
BIC( 1/ 0)


13
Kaczorowski, Witold. Autor Plazmowa modyfikacja biomateriałów polimerowych z wykorzystaniem powłok węglowych / Witold Kaczorowski. 2016 BIC( 1/ 0)


14
Karbownik, Iwona. Modyfikacja włókien z zastosowaniem wybranych technik i nanotechnologii / Iwona Karbownik. 2016 BIC( 1/ 0)


15
Katz, Sandor Ellix (1962- ).. Sztuka fermentacji : praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, ziaren, mleka, fasoli, mięsa i innych produktów / Sandor Ellix Katz ; ze wst 2016 BIC( 1/ 0)


16

Opakowania i pakowanie żywności : wybrane zagadnienia / pod redakcją Krzysztofa Leszczyńskiego i Anny Żbikowskiej. 2016 BIC( 1/ 0)


17
Marczewska, Magdalena. Źródła i mechanizmy powstawania ekoinnowacji w przedsiębiorstwach dostawcach technologii środowiskowych / Magdalena Marczewska. 2016 BWEiZ( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)
CDE( 1/ 0)


18

Organic food market in Poland / edited by Andrzej Graczyk, Krystyna Mazurek-Łopacińska ; [authors of chapters : Andrzej Graczyk, Karol Kociszewski, Krystyna Mazurek-Łopacińska, Igor Smoliński 2016 BIC( 1/ 0)


19
Nowak, Anna (nauki ekonomiczne). Biogospodarka jako szansa rozwoju regionów peryferyjnych / [autorzy: Anna Nowak, Armand Kasztelan, Tomasz Kijek, Anna Kobiałka, Artur Krukowski, Anna Matras-Bolibok]. 2016 BG( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


20
Ruda, Maria (1950- ).. Konsumenckie zainteresowanie wieprzowymi produktami regionalnymi na Podkarpaciu / Maria Ruda, Bożena Kusz, Janusz Kilar, Dariusz Kusz, Magdalena Kilar. 2016 BIC( 1/ 0)


21
Ruda, Maria (1950- ).. Podkarpacka wołowina : gusty i preferencje konsumentów / Maria Ruda, Janusz Kilar, Magdalena Kilar, Stanisław Zając. 2016 BIC( 1/ 0)


22
Skorek-Osikowska, Anna. Ocena wpływu wybranych wielkości na przebieg procesu wychwytu dwutlenku węgla z układów energetycznych / Anna Skorek-Osikowska. 2016 BIC( 1/ 0)


23

Dietetyka praktyczna w ujęciu interdyscyplinarnym / redakcja Michał Skrzypek, Teresa B. Kulik ; Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II. Wydział Nauk Społecznych. 2016 BIC( 1/ 0)


24
Stein, Jürgen (1956- ).. Wybrane zagadnienia z zakresu toksykologii żywności oraz wpływu pokarmu na farmakoterapię : intoksykacje i inne zagrożenia zdrowia naturalnymi składnikami żywności, dodatkami i zanieczyszc 2016 BIC( 1/ 0)


25
Szturo, Marek. Transfer technologii i wdrażanie innowacji / Marek Szturo ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. 2016 BG( 1/ 0)
BWEiZ( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)

005.94 Zarządzanie wiedzą
26

Enzymy w technologii spożywczej / redakcja naukowa Robert J. Whitehurst, Maarten Van Oort ; [z języka angielskiego tłumaczyła Agnieszka Błaszczak]. 2016 BIO( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


27

Bezpieczeństwo żywności / redakcja naukowa Grzegorz Zaguła, Czesław Puchalski. 2016 BIC( 1/ 0)


28
Bartoszek-Pączkowska, Agnieszka. Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk ; autorzy: Agnieszka Bartoszek, Joanna Cyp 2015 BIC( 1/ 0)


29
Cygan-Szczegielniak, Dorota. Dodatki do żywności / Dorota Cygan-Szczegielniak, Bogdan Janicki, Aleksandra Roślewska, Magdalena Stanek, Karolina Stasiak. 2015 BIC( 1/ 0)


30
Dżugan, Małgorzata. Rola interakcji międzypierwiastkowych w ograniczeniu biodostępności metali ciężkich w łańcuchu pokarmowym człowieka / Małgorzata Dżugan, Monika Wesołowska, Czesław Puchalski, Grzegorz 2015 BIC( 1/ 0)


31
Kaleta, Agnieszka. Podstawy techniki cieplnej w inżynierii rolniczej / Agnieszka Kaleta, Krzysztof Górnicki ; [recenzenci Stanisław Peroń, Zbigniew Szwast ; redaktor Jan Kiryjow]. 2015 BIC( 1/ 0)


32

Chłodnictwo : technologia w piekarni / redakcja naukowa Klaus Lösche ; przekład z języka niemieckiego Agnieszka Błaszczak. 2015 BIC( 1/ 0)


33

Bezpieczeństwo żywności / redakcja naukowa Czesław Puchalski, Małgorzata Dżugan, Anna Augustyńska-Prejsnar. 2015 BG( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


34
Struniawski, Jarosław. Ochrona przed czynnikami masowego rażenia / Jarosław Struniawski. 2015 BWP( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


35
Szłyk, Edward (1951- ).. Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności / Edward Szłyk, Marcin Cichosz, Anna Filipiak-Szok, Aneta Jastrzębska, Marzanna Kurzawa. 2015 BIC( 2/ 0)


36
Ulewicz, Małgorzata. Procesy odzysku i recyklingu metali nieżelaznych i stali / Małgorzata Ulewicz. 2015 BIC( 1/ 0)


37
Wołosiak, Rafał. Ocena wybranych procedur oznaczania aktywności przeciwutleniającej składników żywności / Rafał Wołosiak. 2015 BIC( 1/ 0)


38
Zaguła, Grzegorz. Obrazowanie zjawisk przemian fizykochemicznych wybranych grup owoców i warzyw z uprawy ekologicznej w czasie wegetacji i przechowywania / Grzegorz Zaguła, Maria Czernicka, Czesław Puchalski, Ma 2015 BG( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


39

Wybrane zagadnienia z technologii przemysłu fermentacyjnego / pod red. Stanisława Błażejaka. 2014 BIC( 1/ 0)


40
Gil, Marian. Technologia żywności i żywienia / pod redakcją naukową Marka Zina ; [autorzy rozdziałów Marian Gil, Elżbieta Głodek, Mariusz Rudy, Renata Stanisławczyk, Marek Zin]. 2014 BG( 1/ 0)
BIO( 1/ 0)
BIC( 2/ 0)


41
Grimm, Hans-Ulrich (1955- ).. Chemia w pożywieniu : jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą / Hans-Ulrich Grimm ; [tł. Katarzyna Jurczak]. 2014 BG( 1/ 0)
BIC( 2/ 0)


42

Żywność ekologiczna : skrypt do ćwiczeń / pod red. Eweliny Hallmann ; [aut. Ewelina Hallmann [et al.]. 2014 BG( 1/ 0)
BIO( 1/ 0)
BIC( 2/ 0)


43
Jakucewicz, Stefan (1949- ).. Wstęp do papiernictwa / Stefan Jakucewicz. 2014 BIC( 1/ 0)


44
Jastrzębska, Agnieszka (ceramika). Tworzywa ceramiczne : ćwiczenia laboratoryjne / Agnieszka Jastrzębska, Marek Kostecki, Andrzej R. Olszyna. 2014 BIC( 1/ 0)


45

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego / pod red. Piotra P. Lewickiego ; [aut.: Piotr P. Lewicki et al.]. 2014 BIC( 1/ 0)


46
Pilaczyńska-Szczęśniak, Łucja. Jeść albo nie jeść? / Łucja Pilaczyńska-Szcześniak, Maciej Pawlak ; Akademia Wychowania Fizycznego im. Eugeniusza Piaseckiego w Poznaniu. 2014 BIC( 1/ 0)


47

Materiały poliuretanowe / red. nauk. Aleksander Prociak, Gabriel Rokicki, Joanna Ryszkowska. 2014 BWF( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


48

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Ewa Babicz-Zielińska [et al.]. 2014 BIC( 2/ 2)


49

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Bronisław Drozdowski [et al.]. 2014 BIC( 2/ 1)


50

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Składniki żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Emilia Barbara Cybulska [et al.]. 2014 BIC( 2/ 1)


51

Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii / pod red. Mirosława Słowińskiego. 2014 BIC( 1/ 0)


52

Ogólna technologia żywności / pod red. Elżbiety Dłużewskiej i Krzysztofa Leszczyńskiego. 2013 BIC( 1/ 0)


53

Zastosowanie wybranych drobnoustrojów w biotechnologii żywności : praca zbiorowa / pod red. Małgorzaty Gniewosz i Edyty Lipińskiej ; [aut.: Stanisław Błażejak et al.]. 2013 BIO( 2/ 0)
BIC( 1/ 0)


54
Grimm, Hans-Ulrich (1955- ).. Nie jedz tego! : szkodliwe składniki "zdrowego" jedzenia / Hans-Ulrich Grimm ; [tł. Katarzyna Jurczak]. 2013 BIC( 1/ 1)


55

Technologia chemiczna organiczna : wybrane zagadnienia / pod red. Elżbiety Kociołek-Balawejder ; aut. poszczególnych rozdziałów Agnieszka Ciechanowska [et al.]. 2013 BIC( 1/ 0)


56

Technologia chemiczna nieorganiczna : wybrane zagadnienia / pod red. Elżbiety Kociołek-Balawejder ; autorzy poszczególnych rozdziałów Agnieszka Ciechanowska [et al.]. 2013 BG( 4/ 0)
BIC( 2/ 0)


57
Moulijn, Jacob A. Chemical process technology / Jacob A. Moulijn, Michiel Makkee, Annelies van Diepen. 2013 BIC( 1/ 0)


58

Technologia chemiczna : ćwiczenia rachunkowe / Krzysztof Schmidt-Szałowski [et al.]. 2013 BG( 1/ 0)
BIC( 2/ 0)


59

Technologia chemiczna : przemysł nieorganiczny / Krzysztof Schmidt-Szałowski [et al.]. 2013 BG( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


60

Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności / Edward Szłyk [et al.]. 2013 BG( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


61

Od socjologii medycyny do socjologii żywienia / pod red. Beaty Tobiasz-Adamczyk. 2013 BG( 1/ 0)
WHS( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)

316.334:61 Socjologia medycyny
62
Wroniak, Małgorzata. Studia nad wpływem wybranych czynników na wartość żywieniową, cechy jakościowe, w tym stabilność oksydatywną i bezpieczeństwo oleju rzepakowego tłoczonego na zimno / Małgorzata Wronia 2013 BIC( 1/ 0)


63
Zieliński, Ryszard (1951- ).. Surfaktanty : budowa, właściwości, zastosowania / Ryszard Zieliński ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. 2013 BIC( 1/ 0)


64
Dżugan, Małgorzata. Ćwiczenia laboratoryjne z chemii żywności / Małgorzata Dżugan, Anna Pasternakiewicz ; Uniwersytet Rzeszowski. Wydział Biologiczno-Rolniczy. Katedra Chemii i Toksykologii Żywności. 2012 BIO2( 1/ 0)
BIC( 2/ 1)


65

Żywienie człowieka. 1, Podstawy nauki o żywieniu / red. nauk. Jan Gawęcki ; aut.: Stanisław Berger [et al.]. 2012 BIC( 1/ 0)


66
Jeżewska-Zychowicz, Marzena. Akceptacja nowych produktów żywnościowych i jej uwarunkowania / Marzena Jeżewska-Zychowicz, Maria Jeznach, Małgorzata Kosicka-Gębska. 2012 BIC( 1/ 0)


67
Królikowski, Wacław (1927- ). Autor Polimerowe kompozyty konstrukcyjne / Wacław Królikowski. 2012 BG( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


68
Kuropka, Józef. Technologie oczyszczania gazów z dwutlenku siarki i tlenków azotu / Józef Kuropka. 2012 BIC( 1/ 0)


69

Wybrane zagadnienia z toksykologii żywności / pod red. Dagmary Orzeł i Jadwigi Biernat. 2012 BIO( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


70
Pasternakiewicz, Anna Małgorzata. Ćwiczenia laboratoryjne z toksykologii żywności / Anna Pasternakiewicz, Małgorzata Dżugan ; Uniwersytet Rzeszowski. Wydział Biologiczno-Rolniczy. Katedra Chemii i Toksykologii Żywności. 2012 BIO2( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


71
Stachelska, Milena Alicja. Ćwiczenia z technologii mleczarskiej / Milena Alicja Stachelska, Antoni Jakubczak ; Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży. 2012 BIC( 1/ 0)


72
Statham, Bill. E 213 : tabele dodatków i składników chemicznych czyli wiesz co jesz / Bill Statham ; [tł. Katarzyna Tryc]. 2012 BIC( 1/ 0)


73
Szlezyngier, Włodzimierz. Tworzywa sztuczne : chemia, technologia wytwarzania, właściwości, przetwórstwo, zastosowanie. T. 3, Środki pomocnicze i specjalne zastosowanie polimerów / Włodzimierz Szlezyngier, Zbigniew 2012 BG( 2/ 0)
BIC( 1/ 0)


74
Szlezyngier, Włodzimierz. Tworzywa sztuczne : chemia, technologia wytwarzania, właściwości, przetwórstwo, zastosowanie. T. 2, Polimery specjalne i inżynieryjne / Włodzimierz Szlezyngier, Zbigniew K. Brzozowski. 2012 BG( 2/ 0)
BIC( 1/ 1)


75
Szlezyngier, Włodzimierz. Tworzywa sztuczne : chemia, technologia wytwarzania, właściwości, przetwórstwo, zastosowanie. T. 1, Tworzywa ogólnego zastosowania / Włodzimierz Szlezyngier, Zbigniew K. Brzozowski. 2012 BG( 2/ 1)
BIC( 1/ 0)


76
Bilska, Beata (technologia żywności). Projektowanie technologiczne zakładów przemysłu spożywczego : wybrane zagadnienia / Beata Bilska, Wiesława Grzesińska, Marzena Tomaszewska. 2011 BIC( 1/ 0)


77
Bodzek, Michał (1939- ).. Usuwanie zanieczyszczeń nieorganicznych ze środowiska wodnego metodami membranowymi / Michał Bodzek, Krystyna Konieczny. 2011 BIC( 1/ 0)


78
Dries, Jan. Sztuka łączenia pokarmów : co z czym? / Jan i Inge Dries ; [przekł. Dariusz Łyżnik]. 2011 BIC( 1/ 0)


79
Dziuba, Szymon. Poradnik do ćwiczeń laboratoryjnych z wybranych zagadnień technologii przemysłu spożywczego : przemysł zbożowo-młynarski, piekarniczy i cukierniczy / pod red. Katarzyny Szołtysek ; [aut. 2011 BIC( 2/ 0)


80
Fiertak, Maria. Chemia dla inżyniera budownictwa / Maria Fiertak, Dominika Dębska, Teresa Stryszewska. 2011 BIC( 1/ 0)


81
Huczko, Andrzej. Autor Synteza spaleniowa materiałów nanostrukturalnych / Andrzej Huczko, Mateusz Szala, Agnieszka Dąbrowska. 2011 BG( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


82
Krzesińska, Marta. Autor Biomorficzne materiały węglowe i węglowo-polimerowe / Marta Krzesińska, Justyna Majewska. 2011 BIC( 1/ 0)


83

Jakość i bezpieczeństwo żywności : kształtowanie jakości żywieniowej w procesach technologicznych / pod red. Doroty Nowak. 2011 BIC( 1/ 0)


84
Taubman, Jerzy (1935- ). Autor Węgiel i alternatywne źródła energii : prognozy na przyszłość / Jerzy Taubman. 2011 BWF2( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


85

Wybrane zagadnienia z mikrobiologii żywności / pod red. Stanisława Błażejaka i Iwony Gientki ; [aut. Stanisław Błażejak et al.]. 2010 BIO( 2/ 0)
BIC( 2/ 0)


86

Toksykologia żywności : przewodnik do ćwiczeń / pod red. Anny Brzozowskiej. 2010 BIO( 2/ 0)
BIC( 2/ 0)


87
Czarnecki, Lech. Chemia w budownictwie / Lech Czarnecki, Tadeusz Broniewski, Otto Henning ; pod kier. nauk. Lecha Czarneckiego. 2010 BIC( 1/ 1)


88
Czerwińska, Dorota. Podstawy żywienia człowieka : podstawy żywienia i higieny : podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner w technikum i szkole policealnej. 1 / Dorot 2010 BIC( 1/ 0)


89

Właściwości fizyczne żywności : praca zbiorowa / pod red. Zbigniewa Pałachy i Iwony Sitkiewicz ; aut.: Ewa Domian [et al.]. 2010 BIO( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


90

Współczesna margaryna : aspekty technologiczne i żywieniowe : praca zbiorowa / pod red. Krzysztofa Krygiera ; [aut.: Pernille Gerstenberg Kirkeby et al.]. 2010 BIC( 1/ 0)


91

Analiza żywności : zbiór ćwiczeń / pod red. Anny Gronowskiej-Senger. 2010 BIC( 2/ 0)


92
Suchocka-Gałaś, Kazimiera (1949- ).. Jonomery : struktura, właściwości i zastosowanie / Kazimiera Suchocka-Gałaś ; rozdz. 2 oprac. Czesław Ślusarczyk. 2010 BG( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)

54 CHEMIA
93
Szarawara, Józef (1924- ).. Podstawy teoretyczne technologii chemicznej / Józef Szarawara, Jerzy Piotrowski. 2010 BG( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)

544 CHEMIA FIZYCZNA. Substancje i układy chemiczne. Chemiczna budowa materii. Teoria atomowa i
94

Mleko : biologia, chemia, analizy / pod red. Tadeusza Szulca. 2010 BIC( 1/ 0)


95

Jakość i prozdrowotne cechy żywności / pod red. Marii Wojtatowicz i Joanny Kawy-Rygielskiej. 2010 BIC( 1/ 0)


96

Słownik terminologiczny biotechnologii żywności i rolnictwa / aut. Abdelonahhab Zaid [et al.] ; zespół tł. Iwona Bartkowiak-Broda [et al.]. 2010 BIC( 1/ 0)


97

Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności : praca zbiorowa / pod red. Jerzego Dziuby i Łucji Fornal ; aut. Włodzimierz Bednarski [et al.]. 2009 BG( 4/ 0)
BIO( 1/ 0)
BIC( 3/ 1)


98

Ćwiczenia laboratoryjne z chemii żywności / [aut. Witold Bekas et al. ; red. Agata Górska, Marta Łobacz]. 2009 BIC( 2/ 0)


99

Wybrane zagadnienia z nauki o żywieniu człowieka : praca zbiorowa / pod red. Jadwigi Biernat ; [aut.: Jadwiga Biernat et al.]. 2009 BIC( 1/ 0)


No Previous Page Next Page

Możesz korygować swoje wyszukiwanie:

Wybierz bazę:



Biblioteka Uniwersytecka im. Jerzego Giedroycia realizuje zadania: "Upowszechnianie informacji o księgozbiorze Biblioteki Uniwersyteckiej im. Jerzego Giedroycia poprzez opracowanie książek do Katalogu Centralnego NUKAT" oraz "Wzbogacenie Katalogu Centralnego Biblioteki Uniwersyteckiej im. Jerzego Giedroycia w Białymstoku i Centralnego Katalogu NUKAT o rekordy analityczne czasopism naukowych wydawanych na terenie województwa podlaskiego w latach 1944-2017", finansowane w ramach umowy 596/P-DUN/2018 ze środków Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego przeznaczonych na działalność upowszechniającą naukę.
Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa WyĹĽszego