Katal. Centralny UWB
Zaloguj
Moje konto
Preferencje
Bazy
Nowości w katalogu CEN
Pomoc
Bazy Online
Indeksy
Wyszukaj
Lista wyników
Poprzednie wyszukiwania
Moja e-półka
Wykaz działów
Strona Biblioteki
 
  Wybrane rekordy:  Wybrany widok  |  Zapisz/wyślij  |  Utwórz podzestaw  |  Zapisz na serwerze  |  Filtr  
  Cały zestaw:  Zaznacz wszystko  |  Odznacz  |  Waga słów  |  Zawęź  |  Dodaj do Mojej e-półki  |   


Wyniki dla Wolny dostęp= "66" ADJ; sortowanie wg roku, potem autora
Opcje sortowania: autora, potem rautora, potem r roku, potem autroku, potem autautora, potem ttytułu, potemtytułu, potemroku, potem tytsygn. potem rokart. potem tyt.
Opcje formatowania :  Ustaw format 951 dla zestawu rekordów 951 Ustaw format 951 dla zestawu rekordów 952 Ustaw format widok skrócony-tabela dla zestawu rekordów 953 Ustaw format 953 dla zestawu rekordów Widok skrócony-tabela
Rekordy 1 - 99 z 328 (maksymalna ilość wyświetlonych i sortowanych rekordów to 6000)  

 
 
No Previous Page   Next Page
#
Autor Tytuł Rok wyd. Lokalizacja   [?] Artykuł w: Symbol działu Pełny tekst
1
Rabek, Jan F. (1935- ). Autor Polimery i ich zastosowania interdyscyplinarne. 2 / Jan F. Rabek. 2021 BIC( 1/ 0)


2
Cebulski, Janusz Józef. Autor Stopy na osnowie fazy międzymetalicznej FeAl / Janusz Cebulski. 2020 BIC( 1/ 0)


3

Żywność i jej bezpieczeństwo / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski, Grażyna Jaworska. 2020 BG( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


4

Jakość i bezpieczeństwo żywności / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski. 2020 BG( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


5
Rabek, Jan F. (1935- ). Autor Polimery i ich zastosowania interdyscyplinarne. 1 / Jan F. Rabek. 2020 BIC( 2/ 0)


6

Przewodnik do ćwiczeń z żywienia człowieka : zakres podstawowy / pod redakcją Ewy Sicińskiej, Doroty Czerwińskiej i Barbary Pietruszki ; autorzy: Anna Brzozowska [i 17 pozostałych]. 2020 BIO( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


7
Wąsowski, Jacek. Autor Mikroplastiki w środowisku wodnym / Jacek Wąsowski, Aleksandra Bogdanowicz. 2020 BIO( 2/ 0)
BIC( 2/ 0)


8
Zaidan, George. Autor Składniki : osobliwa chemia tego, co jemy i czym się smarujemy : z nieudolnymi rysunkami autora / George Zaidan ; przełożył Robert Waliś. 2020 BIO( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


9
Kowalczyk, Jan (elektronika). Autor Technologia drukowania / Jan Kowalczyk. 2019 BIC( 1/ 0)


10
Ryszkowska, Joanna. Autor Materiały poliuretanowe : wytwarzane z zastosowaniem surowców odnawialnych / Joanna Ryszkowska. 2019 BIC( 1/ 0)


11

Chemia żywności : praca zbiorowa. 1, Główne składniki żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk. 2019 BIC( 1/ 0)


12
Trzaska, Maria. Autor Nanomateriały w budownictwie i architekturze / Maria Trzaska, Zdzisław Trzaska. 2019 BIC( 1/ 0)


13
Gumowska, Wanda. Autor Corrosion and protection of metals : laboratory exercises / Ewa Rudnik, Wanda Gumowska, Irena Harańczyk ; translation Ewa Rudnik. 2018 BIC( 1/ 0)


14

Podstawy biotechnologii przemysłowej : praca zbiorowa / pod redakcją Włodzimierza Bednarskiego i Jana Fiedurka ; autorzy Marek Adamczak, Włodzimierz Bednarski, Jan Fiedurek, R. Gawroński, Jac 2017 BIO( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


15
Caruso, Giorgia. Autor Chemia materiałów opakowaniowych / Giorgia Caruso, Luciana Bolzoni, Caterina Barone, Izabela Steinka, Salvatore Parisi, Angela Montanari ; przekład: Agnieszka Błaszczak. 2017 BG( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


16

Food forensics : stable isotopes as a guide to authenticity and origin / editors James Francis Carter, Lesley Ann Chesson. 2017 BIC( 1/ 0)


17
Dłuska, Ewa. Autor Makro- i nanoemulsje proste i wielokrotne w procesach chemicznych, biomedycznych i ochronie środowiska / Ewa Dłuska, Agnieszka Markowska-Radomska. 2017 BIC( 1/ 0)


18
Doerner, Max (1870-1939).. Materiały malarskie i ich zastosowanie / Max Doerner ; [tłumaczenie: Krzysztof Żak]. 2017 BIC( 1/ 0)


19

Food authentication : management, analysis and regulation / edited by Constantinos A. Georgiou and Georgios P. Danezis. 2017 BIC( 1/ 0)


20
Laganà, Pasqualina. Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności / Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [pr 2017 BG( 1/ 0)
BIO( 2/ 0)
BIC( 1/ 0)


21

Chemia żywności : praca zbiorowa. 1, Główne składniki żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk. 2017 BIC( 1/ 0)


22

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk. 2017 BIC( 2/ 0)


23

Drewno w energetyce / redakcja naukowa Mateusz Szubel, Wojciech Goryl. 2017 BIC( 1/ 0)


24

Jakość żywności - teraźniejszość i przyszłość / redakcja naukowa Anna Augustyńska-Prejsnar, Czesław Puchalski. 2016 BG( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


25
Babicz-Zielińska, Ewa. Sensoryczna ocena jakości żywności / Ewa Babicz-Zielińska, Agnieszka Rybowska, Wiesława Obniska. 2016 BIC( 1/ 0)


26
Ehrenstein, Gottfried W. (1937- ). Autor Materiały polimerowe : struktura, właściwości, zastosowanie / Gottfried W. Ehrenstein, Żaneta Brocka-Krzemińska. 2016 BG( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


27

Wybrane zagadnienia z analizy żywności i żywienia człowieka / pod redakcją Haliny Grajety. 2016 BIC( 1/ 0)


28
Izdebska-Podsiadły, Joanna. Podstawy BHP i analiza zagrożeń w przemyśle poligraficznym / Joanna Izdebska. 2016 BIC( 1/ 0)


29
Kaczorowski, Witold. Autor Plazmowa modyfikacja biomateriałów polimerowych z wykorzystaniem powłok węglowych / Witold Kaczorowski. 2016 BIC( 1/ 0)


30
Karbownik, Iwona. Modyfikacja włókien z zastosowaniem wybranych technik i nanotechnologii / Iwona Karbownik. 2016 BIC( 1/ 0)


31
Katz, Sandor Ellix (1962- ).. Sztuka fermentacji : praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, ziaren, mleka, fasoli, mięsa i innych produktów / Sandor Ellix Katz ; ze wst 2016 BIC( 1/ 0)


32

Opakowania i pakowanie żywności : wybrane zagadnienia / pod redakcją Krzysztofa Leszczyńskiego i Anny Żbikowskiej. 2016 BIC( 1/ 0)


33
Lewandowski, Witold M. (1947- ).. Technologie ochrony środowiska w przemyśle i energetyce / Witold M. Lewandowski, Robert Aranowski. 2016 BIC( 1/ 0)


34
Marczewska, Magdalena. Źródła i mechanizmy powstawania ekoinnowacji w przedsiębiorstwach dostawcach technologii środowiskowych / Magdalena Marczewska. 2016 BWEiZ( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)
CDE( 1/ 0)


35

Organic food market in Poland / edited by Andrzej Graczyk, Krystyna Mazurek-Łopacińska ; [authors of chapters : Andrzej Graczyk, Karol Kociszewski, Krystyna Mazurek-Łopacińska, Igor Smoliński 2016 BIC( 1/ 0)


36
Nowak, Anna (nauki ekonomiczne). Biogospodarka jako szansa rozwoju regionów peryferyjnych / [autorzy: Anna Nowak, Armand Kasztelan, Tomasz Kijek, Anna Kobiałka, Artur Krukowski, Anna Matras-Bolibok]. 2016 BG( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


37
Ruda, Maria (1950- ).. Konsumenckie zainteresowanie wieprzowymi produktami regionalnymi na Podkarpaciu / Maria Ruda, Bożena Kusz, Janusz Kilar, Dariusz Kusz, Magdalena Kilar. 2016 BIC( 1/ 0)


38
Ruda, Maria (1950- ).. Podkarpacka wołowina : gusty i preferencje konsumentów / Maria Ruda, Janusz Kilar, Magdalena Kilar, Stanisław Zając. 2016 BIC( 1/ 0)


39
Sedliačik, Ján. Kleje i procesy klejenia / Ján Sedliačik, Mariusz Mamiński. 2016 BIC( 1/ 0)


40
Skorek-Osikowska, Anna. Autor Ocena wpływu wybranych wielkości na przebieg procesu wychwytu dwutlenku węgla z układów energetycznych / Anna Skorek-Osikowska. 2016 BIC( 1/ 0)


41

Dietetyka praktyczna w ujęciu interdyscyplinarnym / redakcja Michał Skrzypek, Teresa B. Kulik ; Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II. Wydział Nauk Społecznych. 2016 BIC( 1/ 0)


42
Stein, Jürgen (1956- ).. Wybrane zagadnienia z zakresu toksykologii żywności oraz wpływu pokarmu na farmakoterapię : intoksykacje i inne zagrożenia zdrowia naturalnymi składnikami żywności, dodatkami i zanieczyszc 2016 BIC( 1/ 0)


43
Szturo, Marek. Transfer technologii i wdrażanie innowacji / Marek Szturo ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. 2016 BG( 1/ 0)
BWEiZ( 1/ 1)
BIC( 1/ 0)

005.94 Zarządzanie wiedzą
44

Enzymy w technologii spożywczej / redakcja naukowa Robert J. Whitehurst, Maarten Van Oort ; [z języka angielskiego tłumaczyła Agnieszka Błaszczak]. 2016 BIO( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


45

Bezpieczeństwo żywności / redakcja naukowa Grzegorz Zaguła, Czesław Puchalski. 2016 BIC( 1/ 0)


46
Bartoszek-Pączkowska, Agnieszka. Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk ; autorzy: Agnieszka Bartoszek, Joanna Cyp 2015 BIC( 1/ 0)


47
Cygan-Szczegielniak, Dorota. Dodatki do żywności / Dorota Cygan-Szczegielniak, Bogdan Janicki, Aleksandra Roślewska, Magdalena Stanek, Karolina Stasiak. 2015 BIC( 1/ 0)


48
Dżugan, Małgorzata. Rola interakcji międzypierwiastkowych w ograniczeniu biodostępności metali ciężkich w łańcuchu pokarmowym człowieka / Małgorzata Dżugan, Monika Wesołowska, Czesław Puchalski, Grzegorz 2015 BIC( 1/ 0)


49
Kaleta, Agnieszka. Podstawy techniki cieplnej w inżynierii rolniczej / Agnieszka Kaleta, Krzysztof Górnicki ; [recenzenci Stanisław Peroń, Zbigniew Szwast ; redaktor Jan Kiryjow]. 2015 BIC( 1/ 0)


50

Chłodnictwo : technologia w piekarni / redakcja naukowa Klaus Lösche ; przekład z języka niemieckiego Agnieszka Błaszczak. 2015 BIC( 1/ 0)


51

Bezpieczeństwo żywności / redakcja naukowa Czesław Puchalski, Małgorzata Dżugan, Anna Augustyńska-Prejsnar. 2015 BG( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


52
Struniawski, Jarosław. Ochrona przed czynnikami masowego rażenia / Jarosław Struniawski. 2015 BWP( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


53
Szłyk, Edward (1951- ).. Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności / Edward Szłyk, Marcin Cichosz, Anna Filipiak-Szok, Aneta Jastrzębska, Marzanna Kurzawa. 2015 BIC( 2/ 0)


54
Ulewicz, Małgorzata. Procesy odzysku i recyklingu metali nieżelaznych i stali / Małgorzata Ulewicz. 2015 BIC( 1/ 0)


55
Wołosiak, Rafał. Ocena wybranych procedur oznaczania aktywności przeciwutleniającej składników żywności / Rafał Wołosiak. 2015 BIC( 1/ 0)


56
Zaguła, Grzegorz. Obrazowanie zjawisk przemian fizykochemicznych wybranych grup owoców i warzyw z uprawy ekologicznej w czasie wegetacji i przechowywania / Grzegorz Zaguła, Maria Czernicka, Czesław Puchalski, Ma 2015 BG( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


57

Wybrane zagadnienia z technologii przemysłu fermentacyjnego / pod red. Stanisława Błażejaka. 2014 BIC( 1/ 0)


58
Gil, Marian. Technologia żywności i żywienia / pod redakcją naukową Marka Zina ; [autorzy rozdziałów Marian Gil, Elżbieta Głodek, Mariusz Rudy, Renata Stanisławczyk, Marek Zin]. 2014 BG( 1/ 0)
BIO( 1/ 0)
BIC( 2/ 0)


59
Grimm, Hans-Ulrich (1955- ).. Chemia w pożywieniu : jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą / Hans-Ulrich Grimm ; [tł. Katarzyna Jurczak]. 2014 BG( 1/ 0)
BIC( 2/ 0)


60

Żywność ekologiczna : skrypt do ćwiczeń / pod red. Eweliny Hallmann ; [aut. Ewelina Hallmann [et al.]. 2014 BG( 1/ 0)
BIO( 1/ 0)
BIC( 2/ 0)


61
Jakucewicz, Stefan (1949- ).. Wstęp do papiernictwa / Stefan Jakucewicz. 2014 BIC( 1/ 0)


62
Jastrzębska, Agnieszka (ceramika). Autor Tworzywa ceramiczne : ćwiczenia laboratoryjne / Agnieszka Jastrzębska, Marek Kostecki, Andrzej R. Olszyna. 2014 BIC( 1/ 0)


63

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego / pod red. Piotra P. Lewickiego ; [aut.: Piotr P. Lewicki et al.]. 2014 BIC( 1/ 0)


64
Pilaczyńska-Szczęśniak, Łucja. Jeść albo nie jeść? / Łucja Pilaczyńska-Szcześniak, Maciej Pawlak ; Akademia Wychowania Fizycznego im. Eugeniusza Piaseckiego w Poznaniu. 2014 BIC( 1/ 0)


65

Materiały poliuretanowe / redakcja naukowa Aleksander Prociak, Gabriel Rokicki, Joanna Ryszkowska. 2014 BWF( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


66

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Składniki żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Emilia Barbara Cybulska [et al.]. 2014 BG( 1/ 0)
BIC( 2/ 0)


67

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Bronisław Drozdowski [et al.]. 2014 BG( 1/ 0)
BIC( 2/ 0)


68

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Ewa Babicz-Zielińska [et al.]. 2014 BIC( 2/ 0)


69

Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii / pod red. Mirosława Słowińskiego. 2014 BIC( 1/ 0)


70
Czerwińska, Dorota. Podstawy żywienia człowieka : podstawy żywienia i higieny : podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner w technikum i szkole policealnej. 1 / Dorot 2013 BIC( 1/ 0)


71

Ogólna technologia żywności / pod red. Elżbiety Dłużewskiej i Krzysztofa Leszczyńskiego. 2013 BIC( 1/ 0)


72

Zastosowanie wybranych drobnoustrojów w biotechnologii żywności : praca zbiorowa / pod red. Małgorzaty Gniewosz i Edyty Lipińskiej ; [aut.: Stanisław Błażejak et al.]. 2013 BIO( 2/ 0)
BIC( 1/ 0)


73
Grimm, Hans-Ulrich (1955- ).. Nie jedz tego! : szkodliwe składniki "zdrowego" jedzenia / Hans-Ulrich Grimm ; [tł. Katarzyna Jurczak]. 2013 BIC( 1/ 1)


74

Technologia chemiczna organiczna : wybrane zagadnienia / pod red. Elżbiety Kociołek-Balawejder ; aut. poszczególnych rozdziałów Agnieszka Ciechanowska [et al.]. 2013 BIC( 1/ 0)


75

Technologia chemiczna nieorganiczna : wybrane zagadnienia / pod red. Elżbiety Kociołek-Balawejder ; autorzy poszczególnych rozdziałów Agnieszka Ciechanowska [et al.]. 2013 BG( 4/ 0)
BIC( 2/ 0)


76
Moulijn, Jacob A. Chemical process technology / Jacob A. Moulijn, Michiel Makkee, Annelies van Diepen. 2013 BIC( 1/ 0)


77

Technologia chemiczna : ćwiczenia rachunkowe / Krzysztof Schmidt-Szałowski [et al.]. 2013 BG( 1/ 0)
BIC( 2/ 0)


78

Technologia chemiczna : przemysł nieorganiczny / Krzysztof Schmidt-Szałowski [et al.]. 2013 BG( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


79

Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności / Edward Szłyk [et al.]. 2013 BG( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


80

Od socjologii medycyny do socjologii żywienia / pod red. Beaty Tobiasz-Adamczyk. 2013 BG( 1/ 0)
WHS( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)

316.334:61 Socjologia medycyny
81
Wroniak, Małgorzata. Studia nad wpływem wybranych czynników na wartość żywieniową, cechy jakościowe, w tym stabilność oksydatywną i bezpieczeństwo oleju rzepakowego tłoczonego na zimno / Małgorzata Wronia 2013 BIC( 1/ 0)


82
Zieliński, Ryszard (1951- ).. Surfaktanty : budowa, właściwości, zastosowania / Ryszard Zieliński ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. 2013 BIC( 1/ 0)


83
Dżugan, Małgorzata. Ćwiczenia laboratoryjne z chemii żywności / Małgorzata Dżugan, Anna Pasternakiewicz ; Uniwersytet Rzeszowski. Wydział Biologiczno-Rolniczy. Katedra Chemii i Toksykologii Żywności. 2012 BG( 1/ 0)
BIC( 2/ 0)


84

Żywienie człowieka. 1, Podstawy nauki o żywieniu / red. nauk. Jan Gawęcki ; aut.: Stanisław Berger [et al.]. 2012 BIC( 1/ 0)


85
Jeżewska-Zychowicz, Marzena. Akceptacja nowych produktów żywnościowych i jej uwarunkowania / Marzena Jeżewska-Zychowicz, Maria Jeznach, Małgorzata Kosicka-Gębska. 2012 BIC( 1/ 0)


86
Królikowski, Wacław (1927- ). Autor Polimerowe kompozyty konstrukcyjne / Wacław Królikowski. 2012 BG( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


87
Kuropka, Józef. Autor Technologie oczyszczania gazów z dwutlenku siarki i tlenków azotu / Józef Kuropka. 2012 BIC( 1/ 0)


88

Wybrane zagadnienia z toksykologii żywności / pod red. Dagmary Orzeł i Jadwigi Biernat. 2012 BIO( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


89
Pasternakiewicz, Anna Małgorzata. Ćwiczenia laboratoryjne z toksykologii żywności / Anna Pasternakiewicz, Małgorzata Dżugan ; Uniwersytet Rzeszowski. Wydział Biologiczno-Rolniczy. Katedra Chemii i Toksykologii Żywności. 2012 BG( 1/ 0)
BIC( 1/ 0)


90
Stachelska, Milena Alicja. Ćwiczenia z technologii mleczarskiej / Milena Alicja Stachelska, Antoni Jakubczak ; Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży. 2012 BIC( 1/ 0)


91
Statham, Bill. E 213 : tabele dodatków i składników chemicznych czyli wiesz co jesz / Bill Statham ; [tł. Katarzyna Tryc]. 2012 BIC( 1/ 0)


92
Szlezyngier, Włodzimierz. Autor Tworzywa sztuczne : chemia, technologia wytwarzania, właściwości, przetwórstwo, zastosowanie. T. 3, Środki pomocnicze i specjalne zastosowanie polimerów / Włodzimierz Szlezyngier, Zbigniew 2012 BG( 2/ 0)
BIC( 1/ 0)


93
Szlezyngier, Włodzimierz. Autor Tworzywa sztuczne : chemia, technologia wytwarzania, właściwości, przetwórstwo, zastosowanie. T. 2, Polimery specjalne i inżynieryjne / Włodzimierz Szlezyngier, Zbigniew K. Brzozowski. 2012 BG( 2/ 0)
BIC( 1/ 0)


94
Szlezyngier, Włodzimierz. Autor Tworzywa sztuczne : chemia, technologia wytwarzania, właściwości, przetwórstwo, zastosowanie. T. 1, Tworzywa ogólnego zastosowania / Włodzimierz Szlezyngier, Zbigniew K. Brzozowski. 2012 BG( 2/ 0)
BIC( 1/ 0)


95
Bilska, Beata (technologia żywności). Projektowanie technologiczne zakładów przemysłu spożywczego : wybrane zagadnienia / Beata Bilska, Wiesława Grzesińska, Marzena Tomaszewska. 2011 BIC( 1/ 0)


96
Bodzek, Michał (1939- ).. Usuwanie zanieczyszczeń nieorganicznych ze środowiska wodnego metodami membranowymi / Michał Bodzek, Krystyna Konieczny. 2011 BIC( 1/ 0)


97
Dries, Jan. Sztuka łączenia pokarmów : co z czym? / Jan i Inge Dries ; [przekł. Dariusz Łyżnik]. 2011 BIC( 1/ 0)


98
Dziuba, Szymon. Poradnik do ćwiczeń laboratoryjnych z wybranych zagadnień technologii przemysłu spożywczego : przemysł zbożowo-młynarski, piekarniczy i cukierniczy / pod red. Katarzyny Szołtysek ; [aut. 2011 BIC( 2/ 0)


99
Fiertak, Maria. Chemia dla inżyniera budownictwa / Maria Fiertak, Dominika Dębska, Teresa Stryszewska. 2011 BIC( 1/ 0)


No Previous Page Next Page

Możesz korygować swoje wyszukiwanie:

Wybierz bazę:



Biblioteka Uniwersytecka im. Jerzego Giedroycia w latach 2020-2021
realizuje zadanie "Rekordy analityczne podlaskich wydawnictw naukowych (1944-2020) - kontynuacja"
dofinansowane ze środków Ministerstwa Nauki i Szkolnictwa Wyższego w ramach programu
Społeczna Odpowiedzialność Nauki - Wsparcie dla bibliotek naukowych (umowa nr SONB/SP/462994/2020).
Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa WyĹĽszego