Wybrane rekordy: | Wybrany widok | | | Zapisz/wyślij | | | Utwórz podzestaw | | | Zapisz na serwerze | | | Filtr | ||||
Cały zestaw: | Zaznacz wszystko | | | Odznacz | | | Waga słów | | | Zawęź | | | Dodaj do Mojej e-półki | | |
Rekordy 1 - 99 z 137 (maksymalna ilość wyświetlonych i sortowanych rekordów to 6000) | ||
|
||
![]() ![]() |
# | Autor | Tytuł | Rok wyd. | Lokalizacja [?] | Artykuł w: | Pełny tekst | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Społeczna percepcja zdrowej żywności w świetle interdyscyplinarnej pewności naukowej / Jakub Ali Farhan, Piotr Iwaniuk, Piotr Kaczyński, Bożena Łozowicka, Barbara Mroczko, Karolina Orywal, | 2024 | BG( 3/ 0) BWP( 3/ 0) |
||||
2 | Social perception of healthy food in the light of interdisciplinary scientific certainty / Jakub Ali Farhan, Piotr Iwaniuk, Piotr Kaczyński, Bożena Łozowicka, Barbara Mroczko, Karolina Orywal, | 2024 | BG( 1/ 0) BWP( 3/ 0) |
||||
3 | Uwarunkowania produkcji żywności. Cz. 6 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski. | 2024 | BG( 1/ 0) |
||||
4 | Uwarunkowania produkcji żywności i odnawialnych źródeł energii. Cz. 5 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski. | 2024 | BG( 1/ 0) |
||||
5 | Michota-Katulska, Ewa. Autor | Efektywne zarządzanie żywnością : zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia : podręcznik dla dietetyków / Ewa Michota-Katulska, Magdalena Zegan. | 2024 | BIC( 1/ 0) |
|||
6 | Bajerska-Jarzębowska, Joanna. Autor | Żywienie człowieka a zdrowie publiczne. 3 / redaktorzy naukowi Jan Gawęcki, Wojciech F. Roszkowski ; autorzy: Joanna Bajerska [i 48 pozostałych]. | 2023 | BIC( 1/ 0) |
|||
7 | Wesołowski, Andrzej Janusz. Autor | Zastosowanie nieniszczącej metody ultradźwiękowej w badaniach nad jakością oliwy z oliwek extra virgin / Andrzej Janusz Wesołowski. | 2023 | BG( 1/ 0) |
|||
8 | Żywienie człowieka. 1, Podstawy nauki o żywieniu / redaktor naukowy Jan Gawęcki ; autorzy : Stanisław Berger [i 35 pozostałych]. | 2022 | BIO( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
9 | Żywienie człowieka zdrowego i chorego. 2 / redaktorzy naukowi: Marian Grzymisławski, Małgorzata Moszak ; autorzy: Joanna Bajerska [i 39 pozostałych]. | 2022 | BIO( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
10 | Potencjał biologiczny żywności. Cz. 2 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski. | 2021 | BG( 1/ 0) |
||||
11 | Potencjał biologiczny żywności. Cz. 1 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski. | 2021 | BG( 1/ 0) |
||||
12 | Żywność i jej bezpieczeństwo / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski, Grażyna Jaworska. | 2020 | BG( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
13 | Jakość i bezpieczeństwo żywności / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski. | 2020 | BG( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
14 | Przewodnik do ćwiczeń z żywienia człowieka : zakres podstawowy / pod redakcją Ewy Sicińskiej, Doroty Czerwińskiej i Barbary Pietruszki ; autorzy: Anna Brzozowska [i 17 pozostałych]. | 2020 | BIO( 1/ 0) BIC( 2/ 0) |
||||
15 | Zaidan, George. Autor | Składniki : osobliwa chemia tego, co jemy i czym się smarujemy : z nieudolnymi rysunkami autora / George Zaidan ; przełożył Robert Waliś. | 2020 | BIO( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
|||
16 | Metcalfe, Robyn Shotwell (1947- ). Autor | Food routes : growing bananas in iceland and other tales from the logistics of eating / Robyn S. Metcalfe. | 2019 | BIC( 1/ 0) |
|||
17 | Parasecoli, Fabio (1964- ). Autor | Food / Fabio Parasecoli. | 2019 | BIC( 1/ 0) |
|||
18 | Sikorska, Ewa. Autor | Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności / Ewa Sikorska ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. | 2019 | BIC( 1/ 0) |
|||
19 | Chemia żywności : praca zbiorowa. 1, Główne składniki żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk. | 2019 | BIC( 1/ 0) |
||||
20 | Food forensics : stable isotopes as a guide to authenticity and origin / editors James Francis Carter, Lesley Ann Chesson. | 2017 | BIC( 1/ 0) |
||||
21 | Food authentication : management, analysis and regulation / edited by Constantinos A. Georgiou and Georgios P. Danezis. | 2017 | BIC( 1/ 0) |
||||
22 | J. A. Baczewski : jedyna taka wódka, jedyna taka historia / koncepcja, tekst, wybór ilustracji, projekt graficzny Tomasz Lachowski ; tłumaczenie i redakcja tekstów angielskich Jonatha Weber. | 2017 | BG( 1/ 0) |
||||
23 | Laganà, Pasqualina. | Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności / Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [pr | 2017 | BG( 1/ 0) BIO( 2/ 0) BIC( 1/ 0) |
|||
24 | Chemia żywności : praca zbiorowa. 1, Główne składniki żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk. | 2017 | BIC( 1/ 0) |
||||
25 | Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk. | 2017 | BIC( 2/ 0) |
||||
26 | Jakość żywności - teraźniejszość i przyszłość / redakcja naukowa Anna Augustyńska-Prejsnar, Czesław Puchalski. | 2016 | BG( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
27 | Babicz-Zielińska, Ewa. | Sensoryczna ocena jakości żywności / Ewa Babicz-Zielińska, Agnieszka Rybowska, Wiesława Obniska. | 2016 | BIC( 1/ 0) |
|||
28 | Wybrane zagadnienia z analizy żywności i żywienia człowieka / pod redakcją Haliny Grajety. | 2016 | BIC( 1/ 0) |
||||
29 | Kapusta, Ireneusz. | Właściwości fizykochemiczne winogron oraz win produkowanych w południowo-wschodniej Polsce / Ireneusz Kapusta. | 2016 | BIC2( 1/ 0) |
|||
30 | Katz, Sandor Ellix (1962- ).. | Sztuka fermentacji : praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, ziaren, mleka, fasoli, mięsa i innych produktów / Sandor Ellix Katz ; ze wst | 2016 | BIC( 1/ 0) |
|||
31 | Organic food market in Poland / edited by Andrzej Graczyk, Krystyna Mazurek-Łopacińska ; [authors of chapters : Andrzej Graczyk, Karol Kociszewski, Krystyna Mazurek-Łopacińska, Igor Smoliński | 2016 | BIC( 1/ 0) |
||||
32 | Ruda, Maria (1950- ).. | Konsumenckie zainteresowanie wieprzowymi produktami regionalnymi na Podkarpaciu / Maria Ruda, Bożena Kusz, Janusz Kilar, Dariusz Kusz, Magdalena Kilar. | 2016 | BIC( 1/ 0) |
|||
33 | Ruda, Maria (1950- ).. | Podkarpacka wołowina : gusty i preferencje konsumentów / Maria Ruda, Janusz Kilar, Magdalena Kilar, Stanisław Zając. | 2016 | BIC( 1/ 0) |
|||
34 | Dietetyka praktyczna w ujęciu interdyscyplinarnym / redakcja Michał Skrzypek, Teresa B. Kulik ; Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II. Wydział Nauk Społecznych. | 2016 | BIC( 1/ 0) |
||||
35 | Stein, Jürgen (1956- ).. | Wybrane zagadnienia z zakresu toksykologii żywności oraz wpływu pokarmu na farmakoterapię : intoksykacje i inne zagrożenia zdrowia naturalnymi składnikami żywności, dodatkami i zanieczyszc | 2016 | BIC( 1/ 0) |
|||
36 | Enzymy w technologii spożywczej / redakcja naukowa Robert J. Whitehurst, Maarten Van Oort ; [z języka angielskiego tłumaczyła Agnieszka Błaszczak]. | 2016 | BIO( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
37 | Bezpieczeństwo żywności / redakcja naukowa Grzegorz Zaguła, Czesław Puchalski. | 2016 | BIC( 1/ 0) |
||||
38 | Bartoszek-Pączkowska, Agnieszka. | Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk ; autorzy: Agnieszka Bartoszek, Joanna Cyp | 2015 | BIC( 1/ 0) |
|||
39 | Cygan-Szczegielniak, Dorota. | Dodatki do żywności / Dorota Cygan-Szczegielniak, Bogdan Janicki, Aleksandra Roślewska, Magdalena Stanek, Karolina Stasiak. | 2015 | BIC( 1/ 0) |
|||
40 | Dżugan, Małgorzata. | Rola interakcji międzypierwiastkowych w ograniczeniu biodostępności metali ciężkich w łańcuchu pokarmowym człowieka / Małgorzata Dżugan, Monika Wesołowska, Czesław Puchalski, Grzegorz | 2015 | BIC( 1/ 0) |
|||
41 | Bezpieczeństwo żywności / redakcja naukowa Czesław Puchalski, Małgorzata Dżugan, Anna Augustyńska-Prejsnar. | 2015 | BG( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
42 | Szłyk, Edward (1951- ).. | Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności / Edward Szłyk, Marcin Cichosz, Anna Filipiak-Szok, Aneta Jastrzębska, Marzanna Kurzawa. | 2015 | BIC( 2/ 0) |
|||
43 | Wołosiak, Rafał. | Ocena wybranych procedur oznaczania aktywności przeciwutleniającej składników żywności / Rafał Wołosiak. | 2015 | BIC( 1/ 0) |
|||
44 | Zaguła, Grzegorz. | Obrazowanie zjawisk przemian fizykochemicznych wybranych grup owoców i warzyw z uprawy ekologicznej w czasie wegetacji i przechowywania / Grzegorz Zaguła, Maria Czernicka, Czesław Puchalski, Ma | 2015 | BIC( 1/ 0) BIC2( 1/ 0) |
|||
45 | Gil, Marian. | Technologia żywności i żywienia / pod redakcją naukową Marka Zina ; [autorzy rozdziałów Marian Gil, Elżbieta Głodek, Mariusz Rudy, Renata Stanisławczyk, Marek Zin]. | 2014 | BG( 1/ 0) BIO( 1/ 0) BIC( 2/ 0) |
|||
46 | Goc, Zofia. | Skład mineralny i właściwości antyoksydacyjne mleka ludzkiego : wybrane aspekty / Zofia Goc. | 2014 | BIC2( 1/ 0) |
|||
47 | Grimm, Hans-Ulrich (1955- ).. | Chemia w pożywieniu : jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą / Hans-Ulrich Grimm ; [tł. Katarzyna Jurczak]. | 2014 | BG( 1/ 0) BIC( 2/ 0) |
|||
48 | Żywność ekologiczna : skrypt do ćwiczeń / pod red. Eweliny Hallmann ; [aut. Ewelina Hallmann [et al.]. | 2014 | BG( 1/ 0) BIO( 1/ 0) BIC( 2/ 0) |
||||
49 | Pilaczyńska-Szczęśniak, Łucja. | Jeść albo nie jeść? / Łucja Pilaczyńska-Szcześniak, Maciej Pawlak ; Akademia Wychowania Fizycznego im. Eugeniusza Piaseckiego w Poznaniu. | 2014 | BIC( 1/ 0) |
|||
50 | Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Składniki żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Emilia Barbara Cybulska [et al.]. | 2014 | BIO( 1/ 0) BIC( 2/ 0) |
||||
51 | Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Bronisław Drozdowski [et al.]. | 2014 | BIO( 1/ 0) BIC( 2/ 0) |
||||
52 | Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Ewa Babicz-Zielińska [et al.]. | 2014 | BIC( 2/ 1) |
||||
53 | Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii / pod red. Mirosława Słowińskiego. | 2014 | BIC( 1/ 0) |
||||
54 | Czerwińska, Dorota. | Podstawy żywienia człowieka : podstawy żywienia i higieny : podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner w technikum i szkole policealnej. 1 / Dorot | 2013 | BIC( 1/ 0) |
|||
55 | Ogólna technologia żywności / pod red. Elżbiety Dłużewskiej i Krzysztofa Leszczyńskiego. | 2013 | BIC( 1/ 0) |
||||
56 | Zastosowanie wybranych drobnoustrojów w biotechnologii żywności : praca zbiorowa / pod red. Małgorzaty Gniewosz i Edyty Lipińskiej ; [aut.: Stanisław Błażejak et al.]. | 2013 | BIO( 3/ 1) BIC( 1/ 0) |
||||
57 | Grimm, Hans-Ulrich (1955- ).. | Nie jedz tego! : szkodliwe składniki "zdrowego" jedzenia / Hans-Ulrich Grimm ; [tł. Katarzyna Jurczak]. | 2013 | BIC( 1/ 1) |
|||
58 | Pliszka, Barbara. | Bioaktywne związki polifenolowe, kwas askorbinowy i składniki mineralne występujące w owocach czterech odmian bzu czarnego (Sambucus nogra L.) / Barbara Pliszka ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurs | 2013 | BIC2( 1/ 0) |
|||
59 | Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności / Edward Szłyk [et al.]. | 2013 | BG( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
60 | Od socjologii medycyny do socjologii żywienia / pod red. Beaty Tobiasz-Adamczyk. | 2013 | BG( 1/ 0) WHS( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
61 | Wroniak, Małgorzata. | Studia nad wpływem wybranych czynników na wartość żywieniową, cechy jakościowe, w tym stabilność oksydatywną i bezpieczeństwo oleju rzepakowego tłoczonego na zimno / Małgorzata Wronia | 2013 | BIC( 1/ 0) |
|||
62 | Dżugan, Małgorzata. | Ćwiczenia laboratoryjne z chemii żywności / Małgorzata Dżugan, Anna Pasternakiewicz ; Uniwersytet Rzeszowski. Wydział Biologiczno-Rolniczy. Katedra Chemii i Toksykologii Żywności. | 2012 | BIC( 2/ 0) BIC2( 1/ 0) |
|||
63 | Żywienie człowieka. 1, Podstawy nauki o żywieniu / red. nauk. Jan Gawęcki ; aut.: Stanisław Berger [et al.]. | 2012 | BIC( 1/ 0) |
||||
64 | Jeżewska-Zychowicz, Marzena. | Akceptacja nowych produktów żywnościowych i jej uwarunkowania / Marzena Jeżewska-Zychowicz, Maria Jeznach, Małgorzata Kosicka-Gębska. | 2012 | BIC( 1/ 0) |
|||
65 | Nietupski, Mariusz. | Związki chemiczne zawarte w nasionach fasoli (Phaseolus spp.) wpływające na zachowanie się i rozwój strąkowca fasolowego (Acanthoscelides obtectus Say) / Mariusz Nietupski. | 2012 | BIC2( 1/ 0) |
|||
66 | Wybrane zagadnienia z toksykologii żywności / pod red. Dagmary Orzeł i Jadwigi Biernat. | 2012 | BIO( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
67 | Pasternakiewicz, Anna Małgorzata. | Ćwiczenia laboratoryjne z toksykologii żywności / Anna Pasternakiewicz, Małgorzata Dżugan ; Uniwersytet Rzeszowski. Wydział Biologiczno-Rolniczy. Katedra Chemii i Toksykologii Żywności. | 2012 | BG( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
|||
68 | Stachelska, Milena Alicja. | Ćwiczenia z technologii mleczarskiej / Milena Alicja Stachelska, Antoni Jakubczak ; Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży. | 2012 | BIC( 1/ 0) |
|||
69 | Statham, Bill. | E 213 : tabele dodatków i składników chemicznych czyli wiesz co jesz / Bill Statham ; [tł. Katarzyna Tryc]. | 2012 | BIC( 1/ 0) |
|||
70 | Dries, Jan. | Sztuka łączenia pokarmów : co z czym? / Jan i Inge Dries ; [przekł. Dariusz Łyżnik]. | 2011 | BIC( 1/ 0) |
|||
71 | Dziuba, Szymon. | Poradnik do ćwiczeń laboratoryjnych z wybranych zagadnień technologii przemysłu spożywczego : przemysł zbożowo-młynarski, piekarniczy i cukierniczy / pod red. Katarzyny Szołtysek ; [aut. | 2011 | BIC( 2/ 0) |
|||
72 | Jakość i bezpieczeństwo żywności : kształtowanie jakości żywieniowej w procesach technologicznych / pod red. Doroty Nowak. | 2011 | BIC( 1/ 0) |
||||
73 | Wybrane zagadnienia z mikrobiologii żywności / pod red. Stanisława Błażejaka i Iwony Gientki ; [aut. Stanisław Błażejak et al.]. | 2010 | BIO( 2/ 0) BIC( 2/ 0) |
||||
74 | Toksykologia żywności : przewodnik do ćwiczeń / pod red. Anny Brzozowskiej. | 2010 | BIO( 2/ 0) BIC( 2/ 0) |
||||
75 | Analiza żywności : zbiór ćwiczeń / pod red. Anny Gronowskiej-Senger. | 2010 | BIC( 2/ 0) |
||||
76 | Współczesna margaryna : aspekty technologiczne i żywieniowe : praca zbiorowa / pod red. Krzysztofa Krygiera ; [aut.: Pernille Gerstenberg Kirkeby et al.]. | 2010 | BIC( 1/ 0) |
||||
77 | Prozdrowotne składniki żywności / red. nauk. Maria Małecka. | 2010 | BWEiZ( 1/ 0) BIC2( 1/ 0) |
||||
78 | Właściwości fizyczne żywności : praca zbiorowa / pod red. Zbigniewa Pałachy i Iwony Sitkiewicz ; aut.: Ewa Domian [et al.]. | 2010 | BIO( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
79 | Śmiechowska, Maria. | Chemia żywności z elementami biochemii / Maria Śmiechowska, Piotr Przybyłowski. | 2010 | BG( 1/ 0) |
|||
80 | Mleko : biologia, chemia, analizy / pod red. Tadeusza Szulca. | 2010 | BIC( 1/ 0) |
||||
81 | Jakość i prozdrowotne cechy żywności / pod red. Marii Wojtatowicz i Joanny Kawy-Rygielskiej. | 2010 | BIC( 1/ 0) |
||||
82 | Słownik terminologiczny biotechnologii żywności i rolnictwa / autorzy Abdelonahhab Zaid [i 3 pozostałych] ; zespół tłumaczy Iwona Bartkowiak-Broda [i 5 pozostałych]. | 2010 | BIC( 1/ 0) |
||||
83 | Ćwiczenia laboratoryjne z chemii żywności / [aut. Witold Bekas et al. ; red. Agata Górska, Marta Łobacz]. | 2009 | BIC( 2/ 0) |
||||
84 | Wybrane zagadnienia z nauki o żywieniu człowieka : praca zbiorowa / pod red. Jadwigi Biernat ; [aut.: Jadwiga Biernat et al.]. | 2009 | BIC( 1/ 0) |
||||
85 | Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności : praca zbiorowa / pod red. Jerzego Dziuby i Łucji Fornal ; aut. Włodzimierz Bednarski [et al.]. | 2009 | BG( 4/ 0) BIO( 1/ 0) BIC( 3/ 0) |
||||
86 | Ocena żywności i żywienia / pod. red. Marka Zina ; aut. rozdz. Marian Gil [et al.]. | 2009 | BIC( 1/ 0) BIC2( 1/ 0) |
||||
87 | Noskowicz-Bieroniowa, Helena. | Co może miód? / Helena Noskowicz-Bieroniowa. | 2009 | BIC( 1/ 0) |
|||
88 | Wybrane zagadnienia z analizy żywności / pod red. Mieczysława Obiedzińskiego. | 2009 | BIC( 2/ 0) |
||||
89 | Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski [et al.]. | 2009 | BIC( 1/ 0) |
||||
90 | Wybrane zagadnienia z ogólnej technologii żywności / pod red. Andrzeja Jarczyka i Elżbiety Dłużewskiej. | 2008 | BIC( 2/ 0) |
||||
91 | Kolanowski, Wojciech. | Dodatkowe źródła kwasów tłuszczowych omega-3 w żywieniu człowieka / Wojciech Kolanowski. | 2008 | BIC( 1/ 1) |
|||
92 | Leksykon nauki o żywności i żywieniu człowieka oraz polsko-angielski słownik terminów / pod red. Piotra P. Lewickiego. | 2008 | BIO( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
93 | Rutkowska, Jarosława. | Przewodnik do ćwiczeń z chemii żywności / Jarosława Rutkowska. | 2008 | BIC( 3/ 0) |
|||
94 | Świetlikowska, Krystyna. | Surowce spożywcze pochodzenia roślinnego / pod red. Krystyny Świetlikowskiej ; [aut.: Krystyna Świetlikowska, Renata Kazimierczak, Grażyna Wasiak-Zys]. | 2008 | BG( 1/ 0) BIO( 1/ 0) BIC( 2/ 0) |
|||
95 | Utrwalanie i przechowywanie żywności / pod red. Marka Zina ; [aut. rozdz. Marek Zin et al.]. | 2008 | BG( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
96 | Gertig, Henryk (1924-2011).. | Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu / Henryk Gertig, Juliusz Przysławski. | 2007 | BIO( 3/ 0) BIC( 2/ 0) |
|||
97 | Przeciwutleniacze w żywności : aspekty zdrowotne, technologiczne, molekularne i analityczne : praca zbiorowa / pod red. Włodzimierza Grajka ; aut.: Wanda Baer-Dubowska [et al.]. | 2007 | BIC( 1/ 0) |
||||
98 | Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Składniki żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Emilia Barbara Cybulska [et al.]. | 2007 | BIO( 1/ 0) BIC( 1/ 0) BIC2( 1/ 0) |
||||
99 | Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Ewa Babicz-Zielińska [et al.]. | 2007 | BIO( 2/ 0) BIC( 1/ 0) BIC2( 1/ 0) |
© 2009 Ex Libris