Wybrane rekordy: | Wybrany widok | | | Zapisz/wyślij | | | Utwórz podzestaw | | | Zapisz na serwerze | | | Filtr | ||||
Cały zestaw: | Zaznacz wszystko | | | Odznacz | | | Waga słów | | | Zawęź | | | Dodaj do Mojej e-półki | | |
Rekordy 1 - 99 z 356 (maksymalna ilość wyświetlonych i sortowanych rekordów to 6000) | ||
|
||
# | Autor | Tytuł | Rok wyd. | Lokalizacja [?] | Artykuł w: | Pełny tekst | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Uwarunkowania produkcji żywności. Cz. 6 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski. | 2024 | BG( 1/ 0) |
||||
2 | Uwarunkowania produkcji żywności i odnawialnych źródeł energii. Cz. 5 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski. | 2024 | BG( 1/ 0) |
||||
3 | Michota-Katulska, Ewa. Autor | Efektywne zarządzanie żywnością : zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia : podręcznik dla dietetyków / Ewa Michota-Katulska, Magdalena Zegan. | 2024 | BIC( 1/ 0) |
|||
4 | Bajerska-Jarzębowska, Joanna. Autor | Żywienie człowieka a zdrowie publiczne. 3 / redaktorzy naukowi Jan Gawęcki, Wojciech F. Roszkowski ; autorzy: Joanna Bajerska [i 48 pozostałych]. | 2023 | BIC( 1/ 0) |
|||
5 | Wesołowski, Andrzej Janusz. Autor | Zastosowanie nieniszczącej metody ultradźwiękowej w badaniach nad jakością oliwy z oliwek extra virgin / Andrzej Janusz Wesołowski. | 2023 | BG( 1/ 0) |
|||
6 | Żywienie człowieka. 1, Podstawy nauki o żywieniu / redaktor naukowy Jan Gawęcki ; autorzy : Stanisław Berger [i 35 pozostałych]. | 2022 | BIO( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
7 | Żywienie człowieka zdrowego i chorego. 2 / redaktorzy naukowi: Marian Grzymisławski, Małgorzata Moszak ; autorzy: Joanna Bajerska [i 39 pozostałych]. | 2022 | BIO( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
8 | Potencjał biologiczny żywności. Cz. 2 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski. | 2021 | BG( 1/ 0) |
||||
9 | Potencjał biologiczny żywności. Cz. 1 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski. | 2021 | BG( 1/ 0) |
||||
10 | Rabek, Jan F. (1935- ). Autor | Polimery i ich zastosowania interdyscyplinarne. 2 / Jan F. Rabek. | 2021 | BIC( 1/ 1) |
|||
11 | Spiers, Edward M. (1947- ). Autor | Agents of war : a history of chemical and biological weapons / Edward M. Spiers. | 2021 | BIC( 1/ 0) |
|||
12 | Cebulski, Janusz Józef. Autor | Stopy na osnowie fazy międzymetalicznej FeAl / Janusz Cebulski. | 2020 | BIC( 1/ 0) |
|||
13 | Żywność i jej bezpieczeństwo / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski, Grażyna Jaworska. | 2020 | BG( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
14 | Jakość i bezpieczeństwo żywności / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski. | 2020 | BG( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
15 | Rabek, Jan F. (1935- ). Autor | Polimery i ich zastosowania interdyscyplinarne. 1 / Jan F. Rabek. | 2020 | BIC( 2/ 1) |
|||
16 | Przewodnik do ćwiczeń z żywienia człowieka : zakres podstawowy / pod redakcją Ewy Sicińskiej, Doroty Czerwińskiej i Barbary Pietruszki ; autorzy: Anna Brzozowska [i 17 pozostałych]. | 2020 | BIO( 1/ 0) BIC( 2/ 0) |
||||
17 | Wąsowski, Jacek. Autor | Mikroplastiki w środowisku wodnym / Jacek Wąsowski, Aleksandra Bogdanowicz. | 2020 | BIO( 2/ 0) BIC( 2/ 0) |
|||
18 | Zaidan, George. Autor | Składniki : osobliwa chemia tego, co jemy i czym się smarujemy : z nieudolnymi rysunkami autora / George Zaidan ; przełożył Robert Waliś. | 2020 | BIO( 1/ 0) BIC( 1/ 1) |
|||
19 | Kowalczyk, Jan (elektronika). Autor | Technologia drukowania / Jan Kowalczyk. | 2019 | BIC( 1/ 0) |
|||
20 | Metcalfe, Robyn Shotwell (1947- ). Autor | Food routes : growing bananas in iceland and other tales from the logistics of eating / Robyn S. Metcalfe. | 2019 | BIC( 1/ 0) |
|||
21 | Parasecoli, Fabio (1964- ). Autor | Food / Fabio Parasecoli. | 2019 | BIC( 1/ 0) |
|||
22 | Ryszkowska, Joanna. Autor | Materiały poliuretanowe : wytwarzane z zastosowaniem surowców odnawialnych / Joanna Ryszkowska. | 2019 | BIC( 1/ 0) |
|||
23 | Sikorska, Ewa. Autor | Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności / Ewa Sikorska ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. | 2019 | BIC( 1/ 0) |
|||
24 | Chemia żywności : praca zbiorowa. 1, Główne składniki żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk. | 2019 | BIC( 1/ 0) |
||||
25 | Trzaska, Maria. Autor | Nanomateriały w budownictwie i architekturze / Maria Trzaska, Zdzisław Trzaska. | 2019 | BIC( 1/ 0) |
|||
26 | Gumowska, Wanda. Autor | Corrosion and protection of metals : laboratory exercises / Ewa Rudnik, Wanda Gumowska, Irena Harańczyk ; translation Ewa Rudnik. | 2018 | BIC( 1/ 0) |
|||
27 | Przygocki, Władysław. Autor | Uporządkowanie makrocząsteczek w polimerach i włóknach / Władysław Przygocki, Andrzej Włochowicz. | 2018 | BIC( 1/ 0) |
|||
28 | Schmidt-Szałowski, Krzysztof. Autor | Obliczenia technologiczne w przemyśle chemicznym / Krzysztof Schmidt-Szałowski, Krzysztof Krawczyk, Jan Petryk, Jan Sentek. | 2018 | BIC( 1/ 0) |
|||
29 | Szkliniarz, Agnieszka Renata. Autor | Stopy tytanu z węglem / Agnieszka Szkliniarz. | 2018 | BIC( 1/ 0) |
|||
30 | Podstawy biotechnologii przemysłowej : praca zbiorowa / pod redakcją Włodzimierza Bednarskiego i Jana Fiedurka ; autorzy Marek Adamczak, Włodzimierz Bednarski, Jan Fiedurek, R. Gawroński, Jac | 2017 | BIO( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
31 | Caruso, Giorgia. Autor | Chemia materiałów opakowaniowych / Giorgia Caruso, Luciana Bolzoni, Caterina Barone, Izabela Steinka, Salvatore Parisi, Angela Montanari ; przekład: Agnieszka Błaszczak. | 2017 | BG( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
|||
32 | Food forensics : stable isotopes as a guide to authenticity and origin / editors James Francis Carter, Lesley Ann Chesson. | 2017 | BIC( 1/ 1) |
||||
33 | Dłuska, Ewa. Autor | Makro- i nanoemulsje proste i wielokrotne w procesach chemicznych, biomedycznych i ochronie środowiska / Ewa Dłuska, Agnieszka Markowska-Radomska. | 2017 | BIC( 1/ 0) |
|||
34 | Doerner, Max (1870-1939). Autor | Materiały malarskie i ich zastosowanie / Max Doerner ; tłumaczenie: Krzysztof Żak. | 2017 | BIC( 1/ 0) |
|||
35 | Food authentication : management, analysis and regulation / edited by Constantinos A. Georgiou and Georgios P. Danezis. | 2017 | BIC( 1/ 1) |
||||
36 | Laganà, Pasqualina. | Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności / Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [pr | 2017 | BG( 1/ 0) BIO( 2/ 0) BIC( 1/ 0) |
|||
37 | Chemia żywności : praca zbiorowa. 1, Główne składniki żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk. | 2017 | BIC( 1/ 0) |
||||
38 | Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk. | 2017 | BIC( 2/ 0) |
||||
39 | Słoma, Marcin. Autor | Nanomateriały węglowe w technologii elektroniki drukowanej / Marcin Słoma. | 2017 | BIC( 1/ 0) |
|||
40 | Drewno w energetyce / redakcja naukowa Mateusz Szubel, Wojciech Goryl. | 2017 | BIC( 1/ 0) |
||||
41 | Jakość żywności - teraźniejszość i przyszłość / redakcja naukowa Anna Augustyńska-Prejsnar, Czesław Puchalski. | 2016 | BG( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
42 | Babicz-Zielińska, Ewa. | Sensoryczna ocena jakości żywności / Ewa Babicz-Zielińska, Agnieszka Rybowska, Wiesława Obniska. | 2016 | BIC( 1/ 0) |
|||
43 | Ehrenstein, Gottfried W. (1937- ). Autor | Materiały polimerowe : struktura, właściwości, zastosowanie / Gottfried W. Ehrenstein, Żaneta Brocka-Krzemińska. | 2016 | BG( 1/ 0) BIC( 1/ 1) |
|||
44 | Wybrane zagadnienia z analizy żywności i żywienia człowieka / pod redakcją Haliny Grajety. | 2016 | BIC( 1/ 0) |
||||
45 | Izdebska-Podsiadły, Joanna. | Podstawy BHP i analiza zagrożeń w przemyśle poligraficznym / Joanna Izdebska. | 2016 | BIC( 1/ 0) |
|||
46 | Kaczorowski, Witold. Autor | Plazmowa modyfikacja biomateriałów polimerowych z wykorzystaniem powłok węglowych / Witold Kaczorowski. | 2016 | BIC( 1/ 0) |
|||
47 | Karbownik, Iwona. | Modyfikacja włókien z zastosowaniem wybranych technik i nanotechnologii / Iwona Karbownik. | 2016 | BIC( 1/ 0) |
|||
48 | Katz, Sandor Ellix (1962- ).. | Sztuka fermentacji : praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, ziaren, mleka, fasoli, mięsa i innych produktów / Sandor Ellix Katz ; ze wst | 2016 | BIC( 1/ 0) |
|||
49 | Opakowania i pakowanie żywności : wybrane zagadnienia / pod redakcją Krzysztofa Leszczyńskiego i Anny Żbikowskiej. | 2016 | BIC( 1/ 0) |
||||
50 | Lewandowski, Witold M. (1947- ).. | Technologie ochrony środowiska w przemyśle i energetyce / Witold M. Lewandowski, Robert Aranowski. | 2016 | BIO( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
|||
51 | Marczewska, Magdalena. | Źródła i mechanizmy powstawania ekoinnowacji w przedsiębiorstwach dostawcach technologii środowiskowych / Magdalena Marczewska. | 2016 | BWEiZ( 1/ 0) BIC( 1/ 0) CDE( 1/ 0) |
|||
52 | Organic food market in Poland / edited by Andrzej Graczyk, Krystyna Mazurek-Łopacińska ; [authors of chapters : Andrzej Graczyk, Karol Kociszewski, Krystyna Mazurek-Łopacińska, Igor Smoliński | 2016 | BIC( 1/ 0) |
||||
53 | Nowak, Anna (nauki ekonomiczne). | Biogospodarka jako szansa rozwoju regionów peryferyjnych / [autorzy: Anna Nowak, Armand Kasztelan, Tomasz Kijek, Anna Kobiałka, Artur Krukowski, Anna Matras-Bolibok]. | 2016 | BG( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
|||
54 | Ruda, Maria (1950- ).. | Konsumenckie zainteresowanie wieprzowymi produktami regionalnymi na Podkarpaciu / Maria Ruda, Bożena Kusz, Janusz Kilar, Dariusz Kusz, Magdalena Kilar. | 2016 | BIC( 1/ 0) |
|||
55 | Ruda, Maria (1950- ).. | Podkarpacka wołowina : gusty i preferencje konsumentów / Maria Ruda, Janusz Kilar, Magdalena Kilar, Stanisław Zając. | 2016 | BIC( 1/ 0) |
|||
56 | Sedliačik, Ján. Autor | Kleje i procesy klejenia / Ján Sedliačik, Mariusz Mamiński. | 2016 | BIC( 1/ 0) |
|||
57 | Skorek-Osikowska, Anna. Autor | Ocena wpływu wybranych wielkości na przebieg procesu wychwytu dwutlenku węgla z układów energetycznych / Anna Skorek-Osikowska. | 2016 | BIC( 1/ 0) |
|||
58 | Dietetyka praktyczna w ujęciu interdyscyplinarnym / redakcja Michał Skrzypek, Teresa B. Kulik ; Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II. Wydział Nauk Społecznych. | 2016 | BIC( 1/ 0) |
||||
59 | Stein, Jürgen (1956- ).. | Wybrane zagadnienia z zakresu toksykologii żywności oraz wpływu pokarmu na farmakoterapię : intoksykacje i inne zagrożenia zdrowia naturalnymi składnikami żywności, dodatkami i zanieczyszc | 2016 | BIC( 1/ 0) |
|||
60 | Szturo, Marek. | Transfer technologii i wdrażanie innowacji / Marek Szturo ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. | 2016 | BG( 1/ 0) BWEiZ( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
|||
61 | Enzymy w technologii spożywczej / redakcja naukowa Robert J. Whitehurst, Maarten Van Oort ; [z języka angielskiego tłumaczyła Agnieszka Błaszczak]. | 2016 | BIO( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
62 | Bezpieczeństwo żywności / redakcja naukowa Grzegorz Zaguła, Czesław Puchalski. | 2016 | BIC( 1/ 0) |
||||
63 | Bartoszek-Pączkowska, Agnieszka. | Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk ; autorzy: Agnieszka Bartoszek, Joanna Cyp | 2015 | BIC( 1/ 0) |
|||
64 | Cygan-Szczegielniak, Dorota. | Dodatki do żywności / Dorota Cygan-Szczegielniak, Bogdan Janicki, Aleksandra Roślewska, Magdalena Stanek, Karolina Stasiak. | 2015 | BIC( 1/ 0) |
|||
65 | Dżugan, Małgorzata. | Rola interakcji międzypierwiastkowych w ograniczeniu biodostępności metali ciężkich w łańcuchu pokarmowym człowieka / Małgorzata Dżugan, Monika Wesołowska, Czesław Puchalski, Grzegorz | 2015 | BIC( 1/ 0) |
|||
66 | Kaleta, Agnieszka. | Podstawy techniki cieplnej w inżynierii rolniczej / Agnieszka Kaleta, Krzysztof Górnicki ; [recenzenci Stanisław Peroń, Zbigniew Szwast ; redaktor Jan Kiryjow]. | 2015 | BIC( 1/ 0) |
|||
67 | Chłodnictwo : technologia w piekarni / redakcja naukowa Klaus Lösche ; przekład z języka niemieckiego Agnieszka Błaszczak. | 2015 | BIC( 1/ 0) |
||||
68 | Bezpieczeństwo żywności / redakcja naukowa Czesław Puchalski, Małgorzata Dżugan, Anna Augustyńska-Prejsnar. | 2015 | BG( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
69 | Struniawski, Jarosław. | Ochrona przed czynnikami masowego rażenia / Jarosław Struniawski. | 2015 | BWP( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
|||
70 | Szłyk, Edward (1951- ).. | Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności / Edward Szłyk, Marcin Cichosz, Anna Filipiak-Szok, Aneta Jastrzębska, Marzanna Kurzawa. | 2015 | BIC( 2/ 0) |
|||
71 | Ulewicz, Małgorzata. Autor | Procesy odzysku i recyklingu metali nieżelaznych i stali / Małgorzata Ulewicz. | 2015 | BIC( 1/ 0) |
|||
72 | Wołosiak, Rafał. | Ocena wybranych procedur oznaczania aktywności przeciwutleniającej składników żywności / Rafał Wołosiak. | 2015 | BIC( 1/ 0) |
|||
73 | Zaguła, Grzegorz. | Obrazowanie zjawisk przemian fizykochemicznych wybranych grup owoców i warzyw z uprawy ekologicznej w czasie wegetacji i przechowywania / Grzegorz Zaguła, Maria Czernicka, Czesław Puchalski, Ma | 2015 | BG( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
|||
74 | Wybrane zagadnienia z technologii przemysłu fermentacyjnego / pod red. Stanisława Błażejaka. | 2014 | BIC( 1/ 0) |
||||
75 | Gil, Marian. | Technologia żywności i żywienia / pod redakcją naukową Marka Zina ; [autorzy rozdziałów Marian Gil, Elżbieta Głodek, Mariusz Rudy, Renata Stanisławczyk, Marek Zin]. | 2014 | BG( 1/ 0) BIO( 1/ 0) BIC( 2/ 0) |
|||
76 | Grimm, Hans-Ulrich (1955- ).. | Chemia w pożywieniu : jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą / Hans-Ulrich Grimm ; [tł. Katarzyna Jurczak]. | 2014 | BG( 1/ 0) BIC( 2/ 0) |
|||
77 | Żywność ekologiczna : skrypt do ćwiczeń / pod red. Eweliny Hallmann ; [aut. Ewelina Hallmann [et al.]. | 2014 | BG( 1/ 0) BIO( 1/ 0) BIC( 2/ 0) |
||||
78 | Jakucewicz, Stefan (1949- ).. | Wstęp do papiernictwa / Stefan Jakucewicz. | 2014 | BIC( 1/ 0) |
|||
79 | Jastrzębska, Agnieszka (ceramika). Autor | Tworzywa ceramiczne : ćwiczenia laboratoryjne / Agnieszka Jastrzębska, Marek Kostecki, Andrzej R. Olszyna. | 2014 | BIC( 1/ 0) |
|||
80 | Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego / pod red. Piotra P. Lewickiego ; [aut.: Piotr P. Lewicki et al.]. | 2014 | BIC( 1/ 0) |
||||
81 | Pilaczyńska-Szczęśniak, Łucja. | Jeść albo nie jeść? / Łucja Pilaczyńska-Szcześniak, Maciej Pawlak ; Akademia Wychowania Fizycznego im. Eugeniusza Piaseckiego w Poznaniu. | 2014 | BIC( 1/ 0) |
|||
82 | Materiały poliuretanowe / redakcja naukowa Aleksander Prociak, Gabriel Rokicki, Joanna Ryszkowska. | 2014 | BWF( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
83 | Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Składniki żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Emilia Barbara Cybulska [et al.]. | 2014 | BG( 1/ 0) BIC( 2/ 0) |
||||
84 | Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Bronisław Drozdowski [et al.]. | 2014 | BG( 1/ 0) BIC( 2/ 0) |
||||
85 | Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Ewa Babicz-Zielińska [et al.]. | 2014 | BIC( 2/ 1) |
||||
86 | Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii / pod red. Mirosława Słowińskiego. | 2014 | BIC( 1/ 0) |
||||
87 | Czerwińska, Dorota. | Podstawy żywienia człowieka : podstawy żywienia i higieny : podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner w technikum i szkole policealnej. 1 / Dorot | 2013 | BIC( 1/ 0) |
|||
88 | Ogólna technologia żywności / pod red. Elżbiety Dłużewskiej i Krzysztofa Leszczyńskiego. | 2013 | BIC( 1/ 0) |
||||
89 | Zastosowanie wybranych drobnoustrojów w biotechnologii żywności : praca zbiorowa / pod red. Małgorzaty Gniewosz i Edyty Lipińskiej ; [aut.: Stanisław Błażejak et al.]. | 2013 | BIO( 3/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
90 | Grimm, Hans-Ulrich (1955- ).. | Nie jedz tego! : szkodliwe składniki "zdrowego" jedzenia / Hans-Ulrich Grimm ; [tł. Katarzyna Jurczak]. | 2013 | BIC( 1/ 1) |
|||
91 | Technologia chemiczna organiczna : wybrane zagadnienia / pod red. Elżbiety Kociołek-Balawejder ; aut. poszczególnych rozdziałów Agnieszka Ciechanowska [et al.]. | 2013 | BIC( 1/ 0) |
||||
92 | Technologia chemiczna nieorganiczna : wybrane zagadnienia / pod red. Elżbiety Kociołek-Balawejder ; autorzy poszczególnych rozdziałów Agnieszka Ciechanowska [et al.]. | 2013 | BG( 4/ 0) BIC( 2/ 0) |
||||
93 | Moulijn, Jacob A. (1942- ).. | Chemical process technology / Jacob A. Moulijn, Michiel Makkee, Annelies van Diepen. | 2013 | BIC( 1/ 0) |
|||
94 | Schmidt-Szałowski, Krzysztof. Autor | Technologia chemiczna : ćwiczenia rachunkowe / Krzysztof Schmidt-Szałowski, Krzysztof Krawczyk, Jan Petryk, Jan Sentek. | 2013 | BG( 1/ 0) BIC( 2/ 0) |
|||
95 | Technologia chemiczna : przemysł nieorganiczny / Krzysztof Schmidt-Szałowski [et al.]. | 2013 | BG( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
96 | Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności / Edward Szłyk [et al.]. | 2013 | BG( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
97 | Od socjologii medycyny do socjologii żywienia / pod red. Beaty Tobiasz-Adamczyk. | 2013 | BG( 1/ 0) WHS( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
98 | Wroniak, Małgorzata. | Studia nad wpływem wybranych czynników na wartość żywieniową, cechy jakościowe, w tym stabilność oksydatywną i bezpieczeństwo oleju rzepakowego tłoczonego na zimno / Małgorzata Wronia | 2013 | BIC( 1/ 0) |
|||
99 | Zieliński, Ryszard (1951- ).. | Surfaktanty : budowa, właściwości, zastosowania / Ryszard Zieliński ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. | 2013 | BIC( 1/ 0) |
© 2009 Ex Libris