| Wybrane rekordy: | Wybrany widok | | | Zapisz/wyślij | | | Utwórz podzestaw | | | Zapisz na serwerze | | | Filtr | ||||
| Cały zestaw: | Zaznacz wszystko | | | Odznacz | | | Waga słów | | | Zawęź | | | Dodaj do Mojej e-półki | | |
| Rekordy 1 - 99 z 468 (maksymalna ilość wyświetlonych i sortowanych rekordów to 6000) | ||
|
|
||
|
|
| # | Autor | Tytuł | Rok wyd. | Lokalizacja [?] | Artykuł w: | Pełny tekst | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | Społeczna percepcja zdrowej żywności w świetle interdyscyplinarnej pewności naukowej / Jakub Ali Farhan, Piotr Iwaniuk, Piotr Kaczyński, Bożena Łozowicka, Barbara Mroczko, Karolina Orywal, | 2024 | BG( 3/ 0) BWP( 3/ 0) |
||||
| 2 | Social perception of healthy food in the light of interdisciplinary scientific certainty / Jakub Ali Farhan, Piotr Iwaniuk, Piotr Kaczyński, Bożena Łozowicka, Barbara Mroczko, Karolina Orywal, | 2024 | BG( 1/ 0) BWP( 3/ 0) |
||||
| 3 | Uwarunkowania produkcji żywności. Cz. 6 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski. | 2024 | BG( 1/ 0) |
||||
| 4 | Uwarunkowania produkcji żywności i odnawialnych źródeł energii. Cz. 5 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski. | 2024 | BG( 1/ 0) |
||||
| 5 | Michota-Katulska, Ewa. Autor | Efektywne zarządzanie żywnością : zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia : podręcznik dla dietetyków / Ewa Michota-Katulska, Magdalena Zegan. | 2024 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 6 | Bajerska-Jarzębowska, Joanna. Autor | Żywienie człowieka a zdrowie publiczne. 3 / redaktorzy naukowi Jan Gawęcki, Wojciech F. Roszkowski ; autorzy: Joanna Bajerska [i 48 pozostałych]. | 2023 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 7 | Wesołowski, Andrzej Janusz. Autor | Zastosowanie nieniszczącej metody ultradźwiękowej w badaniach nad jakością oliwy z oliwek extra virgin / Andrzej Janusz Wesołowski. | 2023 | BG( 1/ 0) |
|||
| 8 | Żywienie człowieka. 1, Podstawy nauki o żywieniu / redaktor naukowy Jan Gawęcki ; autorzy : Stanisław Berger [i 35 pozostałych]. | 2022 | BIO( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
| 9 | Żywienie człowieka zdrowego i chorego. 2 / redaktorzy naukowi: Marian Grzymisławski, Małgorzata Moszak ; autorzy: Joanna Bajerska [i 39 pozostałych]. | 2022 | BIO( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
| 10 | Potencjał biologiczny żywności. Cz. 2 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski. | 2021 | BG( 1/ 0) |
||||
| 11 | Potencjał biologiczny żywności. Cz. 1 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski. | 2021 | BG( 1/ 0) |
||||
| 12 | Rabek, Jan F. (1935- ). Autor | Polimery i ich zastosowania interdyscyplinarne. 2 / Jan F. Rabek. | 2021 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 13 | Spiers, Edward M. (1947- ). Autor | Agents of war : a history of chemical and biological weapons / Edward M. Spiers. | 2021 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 14 | Cebulski, Janusz Józef. Autor | Stopy na osnowie fazy międzymetalicznej FeAl / Janusz Cebulski. | 2020 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 15 | Żywność i jej bezpieczeństwo / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski, Grażyna Jaworska. | 2020 | BG( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
| 16 | Jakość i bezpieczeństwo żywności / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski. | 2020 | BG( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
| 17 | Rabek, Jan F. (1935- ). Autor | Polimery i ich zastosowania interdyscyplinarne. 1 / Jan F. Rabek. | 2020 | BIC( 2/ 0) |
|||
| 18 | Przewodnik do ćwiczeń z żywienia człowieka : zakres podstawowy / pod redakcją Ewy Sicińskiej, Doroty Czerwińskiej i Barbary Pietruszki ; autorzy: Anna Brzozowska [i 17 pozostałych]. | 2020 | BIO( 1/ 0) BIC( 2/ 0) |
||||
| 19 | Wąsowski, Jacek. Autor | Mikroplastiki w środowisku wodnym / Jacek Wąsowski, Aleksandra Bogdanowicz. | 2020 | BIO( 2/ 0) BIC( 2/ 0) |
|||
| 20 | Zaidan, George. Autor | Składniki : osobliwa chemia tego, co jemy i czym się smarujemy : z nieudolnymi rysunkami autora / George Zaidan ; przełożył Robert Waliś. | 2020 | BIO( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
|||
| 21 | Kowalczyk, Jan (elektronika). Autor | Technologia drukowania / Jan Kowalczyk. | 2019 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 22 | Metcalfe, Robyn Shotwell (1947- ). Autor | Food routes : growing bananas in iceland and other tales from the logistics of eating / Robyn S. Metcalfe. | 2019 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 23 | Parasecoli, Fabio (1964- ). Autor | Food / Fabio Parasecoli. | 2019 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 24 | Ryszkowska, Joanna. Autor | Materiały poliuretanowe : wytwarzane z zastosowaniem surowców odnawialnych / Joanna Ryszkowska. | 2019 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 25 | Sikorska, Ewa. Autor | Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności / Ewa Sikorska ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. | 2019 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 26 | Chemia żywności : praca zbiorowa. 1, Główne składniki żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk. | 2019 | BIC( 1/ 0) |
||||
| 27 | Trzaska, Maria. Autor | Nanomateriały w budownictwie i architekturze / Maria Trzaska, Zdzisław Trzaska. | 2019 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 28 | Bielański, Adam (1912-2016). Autor | Podstawy chemii nieorganicznej / Adam Bielański. | 2018 | BIC2( 1/ 0) |
|||
| 29 | Gumowska, Wanda. Autor | Corrosion and protection of metals : laboratory exercises / Ewa Rudnik, Wanda Gumowska, Irena Harańczyk ; translation Ewa Rudnik. | 2018 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 30 | Przygocki, Władysław. Autor | Uporządkowanie makrocząsteczek w polimerach i włóknach / Władysław Przygocki, Andrzej Włochowicz. | 2018 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 31 | Schmidt-Szałowski, Krzysztof. Autor | Obliczenia technologiczne w przemyśle chemicznym / Krzysztof Schmidt-Szałowski, Krzysztof Krawczyk, Jan Petryk, Jan Sentek. | 2018 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 32 | Szkliniarz, Agnieszka Renata. Autor | Stopy tytanu z węglem / Agnieszka Szkliniarz. | 2018 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 33 | Podstawy biotechnologii przemysłowej : praca zbiorowa / pod redakcją Włodzimierza Bednarskiego i Jana Fiedurka ; autorzy Marek Adamczak, Włodzimierz Bednarski, Jan Fiedurek, R. Gawroński, Jac | 2017 | BIO( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
| 34 | Caruso, Giorgia. Autor | Chemia materiałów opakowaniowych / Giorgia Caruso, Luciana Bolzoni, Caterina Barone, Izabela Steinka, Salvatore Parisi, Angela Montanari ; przekład: Agnieszka Błaszczak. | 2017 | BIC( 1/ 0) BIC2( 1/ 0) |
|||
| 35 | Food forensics : stable isotopes as a guide to authenticity and origin / editors James Francis Carter, Lesley Ann Chesson. | 2017 | BIC( 1/ 0) |
||||
| 36 | Dłuska, Ewa. Autor | Makro- i nanoemulsje proste i wielokrotne w procesach chemicznych, biomedycznych i ochronie środowiska / Ewa Dłuska, Agnieszka Markowska-Radomska. | 2017 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 37 | Doerner, Max (1870-1939). Autor | Materiały malarskie i ich zastosowanie / Max Doerner ; tłumaczenie: Krzysztof Żak. | 2017 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 38 | Food authentication : management, analysis and regulation / edited by Constantinos A. Georgiou and Georgios P. Danezis. | 2017 | BIC( 1/ 0) |
||||
| 39 | J. A. Baczewski : jedyna taka wódka, jedyna taka historia / koncepcja, tekst, wybór ilustracji, projekt graficzny Tomasz Lachowski ; tłumaczenie i redakcja tekstów angielskich Jonatha Weber. | 2017 | BG( 1/ 0) |
||||
| 40 | Laganà, Pasqualina. | Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności / Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [pr | 2017 | BG( 1/ 0) BIO( 2/ 0) BIC( 1/ 0) |
|||
| 41 | Moraczewski, Krzysztof (inżynieria materiałowa). | Studium bezprądowego metalizowania materiałów polimerowych : miedziowanie polilaktydu / Krzysztof Moraczewski. | 2017 | BIC2( 1/ 0) |
|||
| 42 | Rabek, Jan F. (1935- ). Autor | Współczesna wiedza o polimerach. 2, Polimery naturalne i syntetyczne, otrzymywanie i zastosowania / Jan F. Rabek. | 2017 | BIC( 1/ 0) BIC2( 1/ 0) |
|||
| 43 | Rabek, Jan F. (1935- ). Autor | Współczesna wiedza o polimerach. 1, Budowa strukturalna polimerów i metody badawcze / Jan F. Rabek. | 2017 | BIC( 1/ 0) BIC2( 1/ 0) |
|||
| 44 | Chemia żywności : praca zbiorowa. 1, Główne składniki żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk. | 2017 | BIC( 1/ 0) |
||||
| 45 | Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk. | 2017 | BIC( 2/ 0) |
||||
| 46 | Słoma, Marcin. Autor | Nanomateriały węglowe w technologii elektroniki drukowanej / Marcin Słoma. | 2017 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 47 | Stepczyńska, Magdalena. | Studium plazmowego modyfikowania warstwy wierzchniej oraz metod sterylizacji materiałów biodegradowalnych / Magdalena Stepczyńska. | 2017 | BIC2( 1/ 0) |
|||
| 48 | Drewno w energetyce / redakcja naukowa Mateusz Szubel, Wojciech Goryl. | 2017 | BIC( 1/ 0) |
||||
| 49 | Jakość żywności - teraźniejszość i przyszłość / redakcja naukowa Anna Augustyńska-Prejsnar, Czesław Puchalski. | 2016 | BG( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
| 50 | Babicz-Zielińska, Ewa. | Sensoryczna ocena jakości żywności / Ewa Babicz-Zielińska, Agnieszka Rybowska, Wiesława Obniska. | 2016 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 51 | Ehrenstein, Gottfried W. (1937- ). Autor | Materiały polimerowe : struktura, właściwości, zastosowanie / Gottfried W. Ehrenstein, Żaneta Brocka-Krzemińska. | 2016 | BG( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
|||
| 52 | Wybrane zagadnienia z analizy żywności i żywienia człowieka / pod redakcją Haliny Grajety. | 2016 | BIC( 1/ 0) |
||||
| 53 | Izdebska-Podsiadły, Joanna. | Podstawy BHP i analiza zagrożeń w przemyśle poligraficznym / Joanna Izdebska. | 2016 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 54 | Kaczorowski, Witold. Autor | Plazmowa modyfikacja biomateriałów polimerowych z wykorzystaniem powłok węglowych / Witold Kaczorowski. | 2016 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 55 | Kapusta, Ireneusz. | Właściwości fizykochemiczne winogron oraz win produkowanych w południowo-wschodniej Polsce / Ireneusz Kapusta. | 2016 | BIC2( 1/ 0) |
|||
| 56 | Karbownik, Iwona. | Modyfikacja włókien z zastosowaniem wybranych technik i nanotechnologii / Iwona Karbownik. | 2016 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 57 | Katz, Sandor Ellix (1962- ).. | Sztuka fermentacji : praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, ziaren, mleka, fasoli, mięsa i innych produktów / Sandor Ellix Katz ; ze wst | 2016 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 58 | Opakowania i pakowanie żywności : wybrane zagadnienia / pod redakcją Krzysztofa Leszczyńskiego i Anny Żbikowskiej. | 2016 | BIC( 1/ 0) |
||||
| 59 | Lewandowski, Witold M. (1947- ).. | Technologie ochrony środowiska w przemyśle i energetyce / Witold M. Lewandowski, Robert Aranowski. | 2016 | BIO( 1/ 0) BIC( 1/ 1) |
|||
| 60 | Liszkowska, Joanna. | Właściwości sztywnych pianek PUR-PIR otrzymanych z udziałem produktów kondensacji kwasu cytrynowego z diolami i wybranych glikolizatów / Joanna Liszkowska. | 2016 | BIC2( 1/ 0) |
|||
| 61 | Marczewska, Magdalena. | Źródła i mechanizmy powstawania ekoinnowacji w przedsiębiorstwach dostawcach technologii środowiskowych / Magdalena Marczewska. | 2016 | BWEiZ( 1/ 0) BIC( 1/ 0) CDE( 1/ 0) |
|||
| 62 | Organic food market in Poland / edited by Andrzej Graczyk, Krystyna Mazurek-Łopacińska ; [authors of chapters : Andrzej Graczyk, Karol Kociszewski, Krystyna Mazurek-Łopacińska, Igor Smoliński | 2016 | BIC( 1/ 0) |
||||
| 63 | Nowak, Anna (nauki ekonomiczne). | Biogospodarka jako szansa rozwoju regionów peryferyjnych / [autorzy: Anna Nowak, Armand Kasztelan, Tomasz Kijek, Anna Kobiałka, Artur Krukowski, Anna Matras-Bolibok]. | 2016 | BG( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
|||
| 64 | Ruda, Maria (1950- ).. | Konsumenckie zainteresowanie wieprzowymi produktami regionalnymi na Podkarpaciu / Maria Ruda, Bożena Kusz, Janusz Kilar, Dariusz Kusz, Magdalena Kilar. | 2016 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 65 | Ruda, Maria (1950- ).. | Podkarpacka wołowina : gusty i preferencje konsumentów / Maria Ruda, Janusz Kilar, Magdalena Kilar, Stanisław Zając. | 2016 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 66 | Sedliačik, Ján. Autor | Kleje i procesy klejenia / Ján Sedliačik, Mariusz Mamiński. | 2016 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 67 | Skorek-Osikowska, Anna. Autor | Ocena wpływu wybranych wielkości na przebieg procesu wychwytu dwutlenku węgla z układów energetycznych / Anna Skorek-Osikowska. | 2016 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 68 | Dietetyka praktyczna w ujęciu interdyscyplinarnym / redakcja Michał Skrzypek, Teresa B. Kulik ; Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II. Wydział Nauk Społecznych. | 2016 | BIC( 1/ 0) |
||||
| 69 | Stein, Jürgen (1956- ).. | Wybrane zagadnienia z zakresu toksykologii żywności oraz wpływu pokarmu na farmakoterapię : intoksykacje i inne zagrożenia zdrowia naturalnymi składnikami żywności, dodatkami i zanieczyszc | 2016 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 70 | Szturo, Marek. | Transfer technologii i wdrażanie innowacji / Marek Szturo ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. | 2016 | BG( 1/ 0) BWEiZ( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
|||
| 71 | Enzymy w technologii spożywczej / redakcja naukowa Robert J. Whitehurst, Maarten Van Oort ; [z języka angielskiego tłumaczyła Agnieszka Błaszczak]. | 2016 | BIO( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
| 72 | Bezpieczeństwo żywności / redakcja naukowa Grzegorz Zaguła, Czesław Puchalski. | 2016 | BIC( 1/ 0) |
||||
| 73 | Adamczak, Marek. | Biotechnologia żywności : praca zbiorowa / pod redakcją Włodzimierza Bednarskiego, Arnolda Repsa ; autorzy: Marek Adamczak, Andrzej Babuchowski, Włodzimierz Bednarski, Lucjan Jędrychowski, J | 2015 | BIO( 1/ 1) BIC2( 1/ 0) |
|||
| 74 | Andrzejczuk, Mariusz. | Nanomateriały inżynierskie : konstrukcyjne i funkcjonalne / redakcja naukowa Krzysztof Kurzydłowski, Małgorzata Lewandowska ; autorzy : Mariusz Andrzejczuk, Anna Boczkowska, Halina Garbacz, Ka | 2015 | BIC2( 1/ 0) |
|||
| 75 | Bartoszek-Pączkowska, Agnieszka. | Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk ; autorzy: Agnieszka Bartoszek, Joanna Cyp | 2015 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 76 | Cygan-Szczegielniak, Dorota. | Dodatki do żywności / Dorota Cygan-Szczegielniak, Bogdan Janicki, Aleksandra Roślewska, Magdalena Stanek, Karolina Stasiak. | 2015 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 77 | Dżugan, Małgorzata. | Rola interakcji międzypierwiastkowych w ograniczeniu biodostępności metali ciężkich w łańcuchu pokarmowym człowieka / Małgorzata Dżugan, Monika Wesołowska, Czesław Puchalski, Grzegorz | 2015 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 78 | Gientkowski, Zdzisław. | Elementy elektrotechniki i elektroniki dla wydziałów chemicznych / Zdzisław Gientkowski. | 2015 | BIC2( 1/ 0) |
http://bg.uwb.edu.pl/multimedia/K-14-2016/img075.jpg Okładka |
||
| 79 | Kaleta, Agnieszka. | Podstawy techniki cieplnej w inżynierii rolniczej / Agnieszka Kaleta, Krzysztof Górnicki ; [recenzenci Stanisław Peroń, Zbigniew Szwast ; redaktor Jan Kiryjow]. | 2015 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 80 | Chłodnictwo : technologia w piekarni / redakcja naukowa Klaus Lösche ; przekład z języka niemieckiego Agnieszka Błaszczak. | 2015 | BIC( 1/ 0) |
||||
| 81 | Bezpieczeństwo żywności / redakcja naukowa Czesław Puchalski, Małgorzata Dżugan, Anna Augustyńska-Prejsnar. | 2015 | BG( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
| 82 | Struniawski, Jarosław. | Ochrona przed czynnikami masowego rażenia / Jarosław Struniawski. | 2015 | BWP( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
|||
| 83 | Szłyk, Edward (1951- ).. | Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności / Edward Szłyk, Marcin Cichosz, Anna Filipiak-Szok, Aneta Jastrzębska, Marzanna Kurzawa. | 2015 | BIC( 2/ 0) |
|||
| 84 | Ulewicz, Małgorzata. Autor | Procesy odzysku i recyklingu metali nieżelaznych i stali / Małgorzata Ulewicz. | 2015 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 85 | Wołosiak, Rafał. | Ocena wybranych procedur oznaczania aktywności przeciwutleniającej składników żywności / Rafał Wołosiak. | 2015 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 86 | Zaguła, Grzegorz. | Obrazowanie zjawisk przemian fizykochemicznych wybranych grup owoców i warzyw z uprawy ekologicznej w czasie wegetacji i przechowywania / Grzegorz Zaguła, Maria Czernicka, Czesław Puchalski, Ma | 2015 | BIC( 1/ 0) BIC2( 1/ 0) |
|||
| 87 | Zielonka, Zbigniew. | Polskie wojska chemiczne w latach 1945-1991 : organizacja, koncepcje użycia i możliwości bojowe / Zbigniew Wojciech Zielonka ; [recenzenci Zdzisław Cutter, Grzegorz Hryciuk]. | 2015 | BIC2( 1/ 0) |
|||
| 88 | Wybrane zagadnienia z technologii przemysłu fermentacyjnego / pod red. Stanisława Błażejaka. | 2014 | BIC( 1/ 0) |
||||
| 89 | Gil, Marian. | Technologia żywności i żywienia / pod redakcją naukową Marka Zina ; [autorzy rozdziałów Marian Gil, Elżbieta Głodek, Mariusz Rudy, Renata Stanisławczyk, Marek Zin]. | 2014 | BG( 1/ 0) BIO( 1/ 0) BIC( 2/ 0) |
|||
| 90 | Goc, Zofia. | Skład mineralny i właściwości antyoksydacyjne mleka ludzkiego : wybrane aspekty / Zofia Goc. | 2014 | BIC2( 1/ 0) |
|||
| 91 | Grimm, Hans-Ulrich (1955- ).. | Chemia w pożywieniu : jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą / Hans-Ulrich Grimm ; [tł. Katarzyna Jurczak]. | 2014 | BIC( 2/ 0) BIC2( 1/ 0) |
|||
| 92 | Żywność ekologiczna : skrypt do ćwiczeń / pod red. Eweliny Hallmann ; [aut. Ewelina Hallmann [et al.]. | 2014 | BG( 1/ 0) BIO( 1/ 0) BIC( 2/ 0) |
||||
| 93 | Jakucewicz, Stefan (1949- ).. | Wstęp do papiernictwa / Stefan Jakucewicz. | 2014 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 94 | Jastrzębska, Agnieszka (ceramika). Autor | Tworzywa ceramiczne : ćwiczenia laboratoryjne / Agnieszka Jastrzębska, Marek Kostecki, Andrzej R. Olszyna. | 2014 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 95 | Preparatyka i analiza związków naturalnych / Regina Kasprzykowska [et al.]. | 2014 | BIC2( 1/ 0) |
||||
| 96 | Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego / pod red. Piotra P. Lewickiego ; [aut.: Piotr P. Lewicki et al.]. | 2014 | BIC( 1/ 0) |
||||
| 97 | Pilaczyńska-Szczęśniak, Łucja. | Jeść albo nie jeść? / Łucja Pilaczyńska-Szcześniak, Maciej Pawlak ; Akademia Wychowania Fizycznego im. Eugeniusza Piaseckiego w Poznaniu. | 2014 | BIC( 1/ 0) |
|||
| 98 | Materiały poliuretanowe / redakcja naukowa Aleksander Prociak, Gabriel Rokicki, Joanna Ryszkowska. | 2014 | BWF( 1/ 0) BIC( 1/ 0) |
||||
| 99 | Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Składniki żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Emilia Barbara Cybulska [et al.]. | 2014 | BIO( 1/ 0) BIC( 2/ 0) |
© 2009 Ex Libris