Dane użytkownika | | | Wypożyczenia | | | Zamówienia | | | Historia wypożyczeń | | | Przedłuż wszystkie | | | Transakcje finansowe |
Pełny widok rekordu
Wybierz format: | Standard | Karta katalogowa | Cytata | Etykiety nazw | Etykiety MARC |
Autor | Meredyk, Kazimierz. Red. Uniwersytet w Białymstoku. Wydział Ekonomiczny. |
Tytuł | Efektywność i warunki rozwoju handlu żywnością / red. i koordynacja badań Edward Hościłowicz, Kazimierz Meredyk ; Wyższa Szkoła Finansów i Zarządzania w Białymstoku |
Adres wydawniczy | Białystok : Wydawnictwo Wyższej Szkoły Finansów i Zarządzania, 2001. - S. 11-30 |
Opis fizyczny | 211 s. ; 24 cm |
Seria/Cykl | (Marketing Produktów Żywnościowych) |
Uwagi | Bibliogr. s. 293-298. |
HD - n.instyt. | Wyższa Szkoła Finansów i Zarządzania w Białymstoku |
ISBN/ISSN | 83-87256-34-X |
Wybierz format: | Standard | Karta Katalogowa | Cytata | Etykiety nazw | Etykiety MARC |
© 2009 Ex Libris